![]() |
|
Сте го фатиле на дело,а тој тврди поинаку |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 14> |
Автор | |
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mislish za arkadata
![]() ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
da iskrsham,arkadata da mu ja puknam ili nejze kosata da i ja zapalam
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
moze i se... 3 vo 1
![]() |
|
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
A plakas edno samo
|
|
![]() |
|
gratis dobivas se
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bog ke mu sudi...a jas ke svedocam
![]() |
|
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
море...jас ако го фатам ...нема да може да тврди ништо...
![]() |
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Како може некој да те прави при очи-слеп?
Ако го фатиш -си го фатил нема што тука дискусија. Како може некој да ти каже-ама не е така ко што изгледа. Ами како е???!!!
Друг е проблемот ако „не ти се гледа„, си видел а си викаш: море халуцинирам ја, то не е могуче.
![]() |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
ako go fatam, nema da ima vreme da mi tvrdi deka ne e taka kako sto izgleda....
i ne mu ni vikam brza pomos...
![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
никогаш не е така како изгледа
дефинитивно е моментално помрачување на умо да си знаете поарно одите опнете некоја виска и живото е одма порозев |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
kako moze da tvrdi na videlina
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
si cula za fatamorgana? |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
влегува мажот во спална и ја фаќа жената со друг во кревет
и таа му вика, Драги не е тоа што мислиш Изменето од kejt-d-grejt - 25.Септември.2009 во 11:56 |
|
![]() |
|
ne e instalaterot?
pa p**ka mu majcina, koga misli da dojde se poplavivme PS selo gori a baba e ebava |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |