![]() |
|
Се плашам од... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2223242526 29> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ako ne i' se digne na mene
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
не знам дали имам пишано претходно...
змии, грмотевици и молњи, игли и злобни, подли и лоши луѓе
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
pajaci..
![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
jас..не, но од змии ...да. |
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Море пајаци,змии,гуштери,крокодили..
кога ке земам да бројам,...сум се плашела од многу работи јас.. ![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
MaRgRini ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 06.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 70 |
voda ..nejzinata dlabocina .
|
|
![]() |
|
Ивона02 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 1149 |
се плашам од вампири
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Otkako mi rece deka sum ja rasturil, oti koj ke ja sobira posle
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
sp..od zlobni lugje
|
|
![]() |
|
Doaga zima, a jas mnogu sakam sladoled. I sto da lizam sega ?
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
od zaguba na bliski licnosti
![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
само од себе си.
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
се плашам од стравот
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
...od sama sebe..
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2223242526 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |