|
Што е права жена? |
Внеси реплика | страница <1 1617181920 23> |
Автор | |
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
прва класа .........
економик .................
синдикални ......... оние што се како бонус
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Онаа која мажот ја гледа како права жена
Без разлика што таа си мисли за себеси... |
|
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakash da kazesh deka mazot treba da i dade na zenata prichina za se se chustvuva kako zena ?
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
права жена е онаа која крај себе има прав маж...
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не Зен
Сакав да кажам дека џабе ако јас сум во филм дека сум таа права жена, ако мажот со кој сум (или оние кои биле со мене во животот) не ме доживуваат како таква. Значи некаде има грешка... во перцепција... Изменето од Анастеа - 24.Септември.2009 во 20:47 |
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da. Ili jas si mislam deka sum pi*ka prva klasa, a mazot si me vara na sekoj 2 cekor
|
|
zenmaster
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За да се порави ТАА грешка потребен е гест од мажот пр.комплимент или нешто слично . Сепак е потребна реакција од мажот , нешто како воздишка кога ќе те погледне за да сватиш дека изгледаш добро и тоа му се допаѓа . Значи сепак треба мажот да и даде причина на жената да се чуствува посакувана . |
|
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е да Баунти, баш на тоа мислев де
пу-пу... не е за смеење... Изменето од Анастеа - 24.Септември.2009 во 20:52 |
|
Anarchy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zen, ti sto sakas davaj i....pogled....vozdiski i red drugi raboti.....ako ne cini ne cini (za tebe) i toa e nema sto da prajs
Jas od mnogu pogledi "frlanje", pocnav i da ne gledam......a od mnogu vozdiski astma fativ......a uste ja nema pravata zena.....taka da, badijala e |
|
zenmaster
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Комлимент има само ако вреди иначе не гледам зошто би трошел зборови .
|
|
|
|
Anarchy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A vredit, ak te sakat.....ak ne te sakat, neka e i najuba vo cel svet, neka imat najuvav zadnik, pak ne cinit....
E ak me sakat, ne komplimenti, zvezdi ke i smetna....taka da znajs |
|
zenmaster
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шо знам...кај мене е по инаку . Немам потреба да ме ме сакаат доволно е само да се насмевне на коплиментот , повеќе ми годи ако ми каже дека и значи комплимент од мене од колку да ме сака
|
|
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
понекогаш насмевката и комплиментот го извлекуваат најдоброто од жената...можеби е само притаено и чека насмевка во очите на мажот...пробајте...успева
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Anarchy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vrska na komplimenti ne se osnova.....
Koe fajde sto samo jas se trudam da uspee vrskata, da i e ubavo i prijatno NEA, da e opsipana so komplimenti (btw na kompliment sekoj ke se nasmevne), a od druga strana pak samo i samo jas da se trudam...... |
|
Внеси реплика | страница <1 1617181920 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |