|
!! Проблеми со игри !! Прашања и Одговори |
Внеси реплика | страница <1 34567 9> |
Автор | |
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Незнам друго што можи да биди, и кај мене излегуваше така кога ги наместив нули долу се си е во ред . |
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a upm, dobro be nikoj ne se razbira od ip adresi, TCP i UDP port.....lele, ke se
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пробај вака иди во Settings доле ќе видиш TCP 0 и UDP 1513.Смени го тоа UDP во 7456 |
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne Flix, milion raboti probav......site forumi za vakov problem gi procitav.....se sto e kazano napraviv, ama dzabe.....ke go formatiram denes ili utre, ke stavam drug windows, pa ke vidime.
|
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
баунти хантер нема врска со виндовсот.... ова види.... Control panel-network connections-local area connection-properties-кај шо ти е General побарај кај лизгачот во малиот прозорец и оттука properties-use the following IP и ќе внесиш твоја ИП адреса. пробај па кажи шо си напраил |
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
kire_bt
Нов член Регистриран: 02.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ве молам ако најдите нешто за да ја спуштам ова игра ама целосна да е и кај шо се гледат играчите кај шо играт или 2009 или 2010 ве молам клајте тука линк МНОГУ МИ ТРЕБА!!!!!!!
|
|
Jovan.74
Сениор Регистриран: 02.Декември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
може ли да ми кажете како на Counter Strike 1.6 да го сменам протоколот од 47 на 48??? плс помош
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Повели тука ти пиши.. http://gamer.lk/index.php?action=printpage;topic=2879.0 |
|
kire_bt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еј дечки кај да ја најдам за да си ја спуштам Handball Menager 2009 целата???????????
|
|
Jovan.74
Сениор Регистриран: 02.Декември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а таа Handball Menager 2009 кога е искочена???
ако е нова тешко дека ја има на интернет, ама според годинава би требало да има... |
|
kire_bt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај најдете ми ја ако сакате
|
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
бате а да си ја побараш кај чичко гугл па ако ја најдеш добро ако не ќе си одиш на следниов линк: www.torrentz.com и ќе си ја најдеш |
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
kire_bt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ок. Фала ако има некој уште нешто нека пиши.
|
|
vlad0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ја најде играта шо ја бараше??? |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |