![]() |
|
На кафе |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 13> |
Автор | |
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
еј ти стално ме погодуваш кога ми се пие |
|
![]() |
|
angelwings ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
I MENE MI SE PIE KAFE?
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
сакам и јас нескафе попарено со водаааааааааааа
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
во стаклено филџанче со убави нежни метални рачиња |
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
може за ситееее
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
За ситееее ама мене во стаклено шољиче со метална рачка.. Такво мило кафенце има ви блукафе..милина да седиш и да го пиеш..
сакам кафееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
И за мене едно такво мило топло и убаво кафенце
![]() |
|
![]() |
|
Синдарела ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
сакам и јас сега кафе!кој ќе ми направи? |
|
![]() |
|
Јас едно јако убаво пенливо
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
фала ...душичка си!
затоа едно големо гуш за те*е! ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() И ти исто..ќе си дозволиме и една чашка моабет и по некоја книга за читање може? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
angelwings ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
eve po edno kafe koj saka bujrum
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
фала фала..ете ти сега кога нема нема а после...
па ако се фатиме со читање нема да може да се изнаприкажеме! |
|
![]() |
|
Море како ке се начитаме
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |