IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Македонска Енциклопедија
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Македонска Енциклопедија

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 65>
Автор
Порака
___tanas_ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ШЕФ НАДЕНИЧАР

Регистриран: 26.Август.2009
Статус: Офлајн
Поени: 156
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ___tanas_ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2009 во 13:18
Originally posted by да          бе да          бе напиша:

Originally posted by ___tanas_ ___tanas_ напиша:

И што ново има во таа енциклопедиа че сега толкоз многу се бунат! Освен че нема ништо за античността друго ...?
како бе немаизненадување2000 страни без антикаизненадување

Немало ништо за антиката или сум во грешка ....?
Кон врв
lunj Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 23.Септември.2009
Поени: 19
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lunj Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2009 во 13:18
Mislam deka ne se pocna so Antikata za da ne se krenat na noze grcite i da spoulavat
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2009 во 13:19
тоа во вториот том ......... среќа
Кон врв
Popi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Април.2009
Поени: 1664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Popi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2009 во 13:22
Originally posted by lunj lunj напиша:

Mislam deka ne se pocna so Antikata za da ne se krenat na noze grcite i da spoulavat

I shto togash ke se slucheshe?  NISHTO! Sekoe chudo za tri dena, velat...i se vo pravo. намигнување

Koj NIM im se mesha vo pishuvanjeto na nivnite gluposti od "istorija"? збунетост
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lunj Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2009 во 13:23
Togas ke ne obvinea za iredentizam deka krademe istorija i kojznae sto Pa ke frcea izvestai od Evropska komisija .Nema da bese za 3 dena ke bese na godina
Кон врв
___tanas_ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ШЕФ НАДЕНИЧАР

Регистриран: 26.Август.2009
Поени: 156
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ___tanas_ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2009 во 13:24
E зашто толкоз малку за асимилаторите пишува - да не си чуват к*ршумите за вториот том ?
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2009 во 13:25
колку знам , целиот свет им е признава историјата која ние тука е нарекуваме “ глупости “ и плагијат......... кој е во грешка збунетост ....... тие и светот или некој друг .......не%20знам
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Popi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2009 во 13:34

Togas ke ne obvinea za iredentizam deka krademe istorija i kojznae sto Pa ke frcea izvestai od Evropska komisija .Nema da bese za 3 dena ke bese na godina

Pa tie stalno toa go pravat, i shto treba sega nie da pravime?  Kejfot niven da go terame ili da si ja vodime nashata drzhava kako shto NIE sakame? збунетост

Ako e veke taka..togash daj neka potpishat deka sme Grci..pa neka se obedinuvaat - zoshto i taka i taka Grcija ni nalaga shto i kako da ja vodime nashata zemja, taka? изненадување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Popi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2009 во 13:35
Originally posted by МАРШАЛ МАРШАЛ напиша:

колку знам , целиот свет им е признава историјата која ние тука е нарекуваме “ глупости “ и плагијат......... кој е во грешка збунетост ....... тие и светот или некој друг .......не%20знам

Tokmu taka. големо%20гушкање
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lunj Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2009 во 13:37
Popi,Marsal vika deka nivnata istorija -grckata ja priznava svetot

Изменето од lunj - 24.Септември.2009 во 13:38
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2009 во 13:54
Танас, ќе одиш по наденица со вакви коментари!
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2009 во 13:54
...kako i drugite knigi i ovaa ke ima dopolneto izdanie (prepraveno)i ke si ja cita koj kako saka..mora da postoi debata i razliki zapo sekoe prasanje.голема%20насмевка
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Popi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2009 во 13:55

Popi,Marsal vika deka nivnata istorija -grckata ja priznava svetot

E pa nie zboruvavme za nashata Enciklopedija kade e napishana nashata istorija a ne Grchkata, taka da ottamu i zabunata doshla. намигнување

Inaku nashata istorija ja priznavaat poveketo vo svetov, pa ottamu i mojata reakcija. Site znaat deka nie sme vo pravo....megutoa priznavaat deka seto toa e politika, a ako takva politika i NIV im odgovara togash i kako takva ja poddruzhuvaat. голема%20насмевка

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Popi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2009 во 13:57

p.s. Tuku SRAMOTA e shto od kaj nas proizleguva "politichka istorija"....i TOA nemozham da si go dozvolam. намигнување

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 65>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.