|
Македонска Енциклопедија |
Внеси реплика | страница <1 45678 65> |
Автор | ||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
има ... не можеш на национално ниво да се ставаш над некој друг кој е исто така конститутивен дел од таа ГРАЃАНСКА држава ......
|
||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tie ednostavno napraville COPY - PASTE na srpskata encikllopedija ( ne jugosllovenskata ) ... poslle mi zboruvate za fakti i dokumenti ... Изменето од Анастеа - 24.Септември.2009 во 19:57 |
||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E koi se vash*te "fakti"?? Koja e istorijata na Albancite..nitu vo Albanija ja nemaat, tuku doprva ja pishuvaat!
Inaku KAKO se vika vashiot jazik i kako ja narekuvate Albanija vie samite? Sakash da ti prilozham informacii ili samiot ke si gi kazhesh?
Изменето од Анастеа - 24.Септември.2009 во 19:57 |
||
Popi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NEMA! GRAGJANSKA DRZHAVA NE POSTOI......toa se podrazbira i e del od sekoja NACIJA!
Toa shto nekoj saka da ni nametne ureduvanje shto nikade vo svetov ne postoi i nie kako ZAMORCHIJA za experimineti da im bideme e druga rabota - megutoa toa NE IM DAVA ZA PRAVO NA NIKOGO I DA BIDAT VO"PRAVO".
|
||
да бе
Сениор О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па да напишат 2 и повеке верзии на енциклопедиата
|
||
Popi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pretpostavuvale tie deka KE IMA promeni, zatoa napravile SAMO 60 primeroci do sega. Zatoa neka menuvaat toa shto MORA da se smeni, da ne se brukaat nitu samite tie nitu pak tie istite da ja brukaat drzhavata i narodot vo i so kogo zhiveat.
|
||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од Анастеа - 24.Септември.2009 во 19:59 |
||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||
Popi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E pa AJ ti kazhi mi de!
Ili chekash da ja napishat prvin?
Inaku NE mi odgovori na pravashanjeto shto ti go postaviv; Kako se vika vashiot jazik i kako VIE samite si ja narekuvate Albanija?
Изменето од Анастеа - 24.Септември.2009 во 19:59 |
||
да бе
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
много итри во МАНУ бе |
||
да бе
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
рецензенти не се ли користат во МАНУ?
по цел свет ако сакаш да публикуваш нешто - писанието се оценува од 2-3 независни анонимни реномирани експертски рецензенти еве jас сум независен обективен анонимен експерт Изменето од да бе - 24.Септември.2009 во 12:35 |
||
да бе
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ма немам време и мора да се повлечам кандидатурата
|
||
Popi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E pa ochigledno e deka NEMA, kaj nas site se "experti" i nikoj ne prifaka "cenzura"...dokolku ne im platat za toa se razbira ili pak ne gi fatat za vrat.
Ma toa MANU treba da se procheshla ubavo i SITE shto se "outdated" da se ispratat na odmor a tie shto se plateni da pishuvaat vakvi "tenzichni fakti" treba da se LUSTRIRAAT!
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
како и да е , мислам дека проблемот со енциклопедијата доаѓа во многу лошо време за РМ ...... време кога треба да се решат многу нешта кои се многу важни по самата држава ........ мислам дека ова не требаше сега и во овој момент .....
|
||
Popi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A ne li mislish deka SETO OVA e BASH vo vistinski moment za NEKOGO se razbira, a ne sme nie tie "nekogo"?
|
||
Внеси реплика | страница <1 45678 65> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |