IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Дали му верувате на Груевски?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали му верувате на Груевски?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3738394041 76>
Автор
Порака
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2009 во 19:54
Originally posted by ВАЖНА ВАЖНА напиша:

Абе маршале маршалеизненадувањепочнуваш да ме лутишголема%20насмевка
До сеа стопати сум кажала...
1. Бесплатни учебници(најсвежо)
2. Бесплатен превоз за учениците(најсвежо)
3.Законот за после 11 часот(малку поодамна)
4. Законот за физичко образование да го има 3 пати во неделата(ова е уште поодамна)
5. Екстерни тестови(ова беше донесено па го укина глупавиот уставен па сега пак ке има)

И уште многу други работи ме мрзи да пишувам оти ако почнам да пишувам ќе пишувам до утре вечер ќе ми замале ракава ќе ја скршам тастатурата ќе ми отечат прститенамигнување

Па и не е така лошо за 3 години владеење....плазењеплазењеплазење
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2009 во 20:06
па и не е голема%20насмевка
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
ВАЖНА Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Оптимист

Регистриран: 09.Јануари.2009
Поени: 1664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ВАЖНА Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2009 во 21:05
лутинаЛелеизненадувањеРеков овие и уште мнооооогу други работи овие ми текнаа први а после ми текнаа други ама кажав веќе ако почнам да пишувам ќе пишувам до утре вечер ќе ми замале ракава ќе ја скршам тастатурата ќе ми отечат прститенамигнување
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2009 во 21:17

4. Законот за физичко образование да го има 3 пати во неделата(ова е уште поодамна)
5. Екстерни тестови(ова беше донесено па го укина глупавиот уставен па сега пак ке има)

И уште многу други работи ме мрзи да пишувам оти ако почнам да пишувам ќе пишувам до утре вечер ќе ми замале ракава ќе ја скршам тастатурата ќе ми отечат прститенамигнување
вау, државава ни процветала за сите овие години, не сум бил нми свесен изненадување
патем учебниците не сум ги добил а треба да се почне со оценки ставање, а тие што ги добив се распаѓаат
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
ВАЖНА Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Оптимист

Регистриран: 09.Јануари.2009
Поени: 1664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ВАЖНА Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2009 во 21:21
ЛелееелутинаТогаш оди повели купи си од книжара и фукни 5000 денари за учебници оди повели кој те сопиразбунетост А викаш се распаѓале? Епа нормално ако не ги чувашизненадувањеЛеле бе луѓе место да бидете среќни што ви даваат бесплатни учебници вие одмалутинасамо глеате да најдете некоја рачка!

Изменето од Анастеа - 23.Септември.2009 во 23:46
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2009 во 21:42

ЛелееелутинаТогаш оди повели купи си од книжара и фукни 5000 денари за учебници оди повели кој те сопиразбунетост А викаш се распаѓале? Епа нормално ако не ги чувашизненадувањеЛеле бе луѓе место да бидете среќни што ви даваат бесплатни учебници вие одмалутинасамо глеате да најдете некоја рачка!
а зошто да купувам учебници ако акцијата на Груевски е успешна како што велиш ти плазење
смачено ми е што во последниве години ме тераат да се задоволувам со ситници и недовршени проекти, само поради тоа што порано немало, и ми го перат мозокот како асфалтирање на една улица бил проект на столетието, а да не зборам за тоа што се фалат со тоатално бескорисни работи лутина
не барам рачка, ти кажувам така како што е, јас од десет предмета добив само пет учебника, а по сите предмети веќе мораа да предадат барем околу пет лекции, учебниците се распаѓаат, не поради мене, туку поради тоа што се со воздух лепени, имам почит кон книгите и ги чувам, и ти ветувам дека некако ќе успеам да ги зачувам и овие

и затоа не ми викај да си купам учебник доколку сметаш дека акцијава е нешто добро, бидејќи доколку беше, ако добро памтам целта беше да не купуваат учебници учениците намигнување

не критикувам никогаш на празно, напротив, се обидувам да судам на она што се случува во реалноста и како тоа влијае врз нас, ако ти не си способна да го направиш тоа, твој проблем!!!

Изменето од Анастеа - 23.Септември.2009 во 23:47
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2009 во 21:49

да те дополнам
6.бесплатно здравство
7.бесплатни лекови за болните од рак
и да не пишувам ме боли ракава...

само...абе...не е ли ова премногу комуњарскиизненадување...колку се сеќавам вака беше во едноумието  кое толку го плукавте???
само што тогаш учебниците не ги носевме на проценка на крајот на годината...а и поквалитетни беа до душане%20знам

Изменето од Andjelina - 23.Септември.2009 во 21:50
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2009 во 21:58
и шведска не е конуњарска земја и сето тоа го има

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2009 во 22:16
е да...и ти си во право...добро е што ме потсети да не сум во заблуда,нелиголема%20насмевка
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2009 во 22:19
Originally posted by anakin anakin напиша:

и шведска не е конуњарска земја и сето тоа го има

абе и небото е сино и морето е сино
Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2009 во 23:17

лутинаЛелеизненадувањеРеков овие и уште мнооооогу други работи овие ми текнаа први а после ми текнаа други ама кажав веќе ако почнам да пишувам ќе пишувам до утре вечер ќе ми замале ракава ќе ја скршам тастатурата ќе ми отечат прститенамигнување

Ние сеуште чекаме....рамнодушност
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2009 во 23:49
ВАЖНА, денес си одбанирана а веќе не знам колку постови ти корегирав и избришав.
Ако продолжиш по старо пак ќе одиш на одмор, овојпат подолг!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2009 во 00:03
Originally posted by ninja_34 ninja_34 напиша:

Ние сеуште чекаме....рамнодушност
да да се разбира, чекаме голема%20насмевка
ВАЖНА, спремен сум доколку си во право да признаам дека грешам, но само доколку еднаш правилно размислиме
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2009 во 08:40
какви учебници , какви бесплатни компјутери , кога децата еден куп пари фрлија за расипани компјутери , налет друго ако е учебникот “многу“ оштетен ќе си го платат со пенал . Нема ништо бесплатно . голем дел од децата немаат уште учебници , не се секирајте . Борбата со мафијата запре и урбана и тутунска и секаква . потклекнаја , не издржаја . Наведната глава сабја не ја сечи ама газот боли
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3738394041 76>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.