|
Дали му верувате на Груевски? |
Внеси реплика | страница <1 3738394041 76> |
Автор | ||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па и не е така лошо за 3 години владеење....
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па и не е
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЛелеРеков овие и уште мнооооогу други работи овие ми текнаа први а после ми текнаа други ама кажав веќе ако почнам да пишувам ќе пишувам до утре вечер ќе ми замале ракава ќе ја скршам тастатурата ќе ми отечат прстите
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
патем учебниците не сум ги добил а треба да се почне со оценки ставање, а тие што ги добив се распаѓаат |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЛелеееТогаш оди повели купи си од книжара и фукни 5000 денари за учебници оди повели кој те сопира А викаш се распаѓале? Епа нормално ако не ги чувашЛеле бе луѓе место да бидете среќни што ви даваат бесплатни учебници вие одмасамо глеате да најдете некоја рачка!
Изменето од Анастеа - 23.Септември.2009 во 23:46 |
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
смачено ми е што во последниве години ме тераат да се задоволувам со ситници и недовршени проекти, само поради тоа што порано немало, и ми го перат мозокот како асфалтирање на една улица бил проект на столетието, а да не зборам за тоа што се фалат со тоатално бескорисни работи не барам рачка, ти кажувам така како што е, јас од десет предмета добив само пет учебника, а по сите предмети веќе мораа да предадат барем околу пет лекции, учебниците се распаѓаат, не поради мене, туку поради тоа што се со воздух лепени, имам почит кон книгите и ги чувам, и ти ветувам дека некако ќе успеам да ги зачувам и овие и затоа не ми викај да си купам учебник доколку сметаш дека акцијава е нешто добро, бидејќи доколку беше, ако добро памтам целта беше да не купуваат учебници учениците не критикувам никогаш на празно, напротив, се обидувам да судам на она што се случува во реалноста и како тоа влијае врз нас, ако ти не си способна да го направиш тоа, твој проблем!!! Изменето од Анастеа - 23.Септември.2009 во 23:47 |
||
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да те дополнам 6.бесплатно здравство 7.бесплатни лекови за болните од рак и да не пишувам ме боли ракава... само...абе...не е ли ова премногу комуњарски...колку се сеќавам вака беше во едноумието кое толку го плукавте??? само што тогаш учебниците не ги носевме на проценка на крајот на годината...а и поквалитетни беа до душа Изменето од Andjelina - 23.Септември.2009 во 21:50 |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и шведска не е конуњарска земја и сето тоа го има
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
е да...и ти си во право...добро е што ме потсети да не сум во заблуда,нели
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ние сеуште чекаме....
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ВАЖНА, денес си одбанирана а веќе не знам колку постови ти корегирав и избришав.
Ако продолжиш по старо пак ќе одиш на одмор, овојпат подолг! |
||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ВАЖНА, спремен сум доколку си во право да признаам дека грешам, но само доколку еднаш правилно размислиме |
||
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
какви учебници , какви бесплатни компјутери , кога децата еден куп пари фрлија за расипани компјутери , налет друго ако е учебникот “многу“ оштетен ќе си го платат со пенал . Нема ништо бесплатно . голем дел од децата немаат уште учебници , не се секирајте . Борбата со мафијата запре и урбана и тутунска и секаква . потклекнаја , не издржаја . Наведната глава сабја не ја сечи ама газот боли
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
Внеси реплика | страница <1 3738394041 76> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |