![]() |
|
Нежен допир |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 23.Септември.2009 во 10:34 |
Колку нежно допирате и каква техника имате ?
Ја на пример за нежно да допирам вежбам на папагалчето оти за пиле да ти дозволи да го допираш со врвовите на прстите и да му ги бушавиш пердувите без да те гризне или крешти, треба навистина умешност и стрпливост. Башка сам се мести сега ко мачор ![]() |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pihhh , samo za maski komentari...
koe masko saka nezen dopir?? ![]() tie ....samo....ajde ma....kreni pogrubo ova ona...... ![]() pa da....koga kozata im e pogruba i da gi galish nezno.... ic nema da osetat ...ke reci ...aj ma me zaspa....sho pravis?? ![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
ууууу, не бијонсе, не зборувај во множина
мојот страшен лав се претвора во маче кога го галкам, чешкам со врвовите на ноктите или го чепкам по косата. и уште зачинето со циу миу - кажи која војна треба да се добие ![]() |
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Вежбам на зајчињата, оти се плашливи, па полека ги галам.... Абе Збунет споредбава со папагалчето
![]() Машко онака сензуално се гали, се користат посебни делови од раката на спосебни делови од телото и посебна биоенергија
![]() Може и погрубо кога ќе затреба, па и штипење некое да падне, па и плескање.
![]() |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
кај нас ова само сестра ми го може со папагалот оф топик сум ![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
допирот како допир и не е толку важен колку што е важно како го чувствува оној кого допираш .......
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
ima momenti za nezno, a ima i za grubo
![]() ![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Na zena redovno gi koristam vrvovite na prstite od racete se dodeka ne se podigne na vrvovite na prstite od nozete
![]() Ne sakam grubi gnjavenja od zena, sem ako me masira i toa so kontrola. Moite setila se dovolno aktivni i nemam potreba od siluvanja. ![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
кај нас не вежбам јас, туку тој, иако не ми е јасно зошто
![]() ![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Нејќум нежни допирања.
![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
и тоа го има. ![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Ама нејќум ни биења.
Да се разбереме... ![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
ахахаххахахахах
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |