IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Дали му верувате на Груевски?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали му верувате на Груевски?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3637383940 76>
Автор
Порака
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Септември.2009 во 13:31
кому да му верувам збунетост .... на шарло ли ? ............ НО ЧЕНС голема%20насмевка .... НАЈН ...... нека%20ти%20е%20срам
Кон врв
mileg Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2008
Поени: 1758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Септември.2009 во 13:48
Originally posted by МАРШАЛ МАРШАЛ напиша:

кому да му верувам збунетост .... на шарло ли ? ............ НО ЧЕНС голема%20насмевка .... НАЈН ...... нека%20ти%20е%20срам
Marsale prvo da vi kazam ne e ubavo taka da se navreduva premier koj se gruzi za narodot,a zosto pa da ne mu veruvate?Toj gi napravi site raboti kako sto treba,ni dadoa bezvizen rezim blagodarenie na Gruevski i negoviot (nasiot)tim.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Септември.2009 во 13:53
те молам да не ми се обраќаш после секој мој пост ........
не му верувам ни за безвизниот режим дека е поради негова заслуга кога се знае дека не е поради него ........

НЕ МУ ВЕРУВАМ ........... ИЧ ....... НИ МАЛКУ ............ ВООПШТО НЕ МУ ВЕРУВАМ зошто ЛАЖЕ ..........
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Септември.2009 во 14:24
Originally posted by mileg mileg напиша:

Originally posted by МАРШАЛ МАРШАЛ напиша:

Marsale prvo da vi kazam ne e ubavo taka da se navreduva premier koj se gruzi za narodot,a zosto pa da ne mu veruvate?Toj gi napravi site raboti kako sto treba,ni dadoa bezvizen rezim blagodarenie na Gruevski i negoviot (nasiot)tim.

Милег доколку продолжиш со ова практика на твоето популарно реплицирање и уништување на темите ке бидеш отстранет од форумот.
Те молам, опоменат си од модераторите, толериран си премногу долго а ти продолжуваш по старо. Дискутирај на темите, давај свои коментари и остави ги членовите да си ги искажуваат своите ставови. Секоја твоја понатамошна непослушност ке биде санкционирана.
Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Септември.2009 во 23:48

L'État, c'est moi - или во превод, "Државата, тоа сум јас"- Луј XIV

Како да му верувам на човек што легнува и се буди со оваа мисла водилка...збунетост
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Септември.2009 во 23:51
аман веќе...НЕ...НЕ...НЕ...НЕ...
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Септември.2009 во 23:52
mene mi e somnitelno seto ova
od kaj be znaes so koja misla se budi gruevski???????
cista insinuacija bre
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Септември.2009 во 23:55
Претседател, премиер, градоначалник.....се тоа преточено во ликот и делото на Грујо....плазење

И да не се буди со таа мисла...така се однесува цел ден...24/7 ....плазење
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Септември.2009 во 23:58
ODNESUVANJETO E STVAR NA PERCEPCIJA
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Zdravko81 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2008
Поени: 1690
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zdravko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2009 во 10:32

Izborite pokaza i pak ke pokazat deka Gruevski e soliden lider намигнување

Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2009 во 13:28
si veruvame eden na drug.barem taka se dogovorivme .golem pozdrav do nego ako me cita vo momentov...мафтање
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2009 во 17:02
знам дека оние кои НЕ МУ ВЕРУВААТ на возљубениот се луѓе со свој личен став поради добрата проценка помеѓу ветеното од една страна , и оствареното од друга страна ....... НЕ .......навистина НЕ МУ ВЕРУВАМ поради тоа што НИШТО конкретно не стори за нашата држава да се оттргне од канџите на идеите за еднопартиско владеење а уште помалку нешто конкретно во поглед на подобрување на економската состојба во која се наоѓавме пред неговото доаѓање на власт а уште помалку ОД неговото доаѓање на власт ..........

Изменето од Анастеа - 23.Септември.2009 во 18:36
Кон врв
ВАЖНА Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Оптимист

Регистриран: 09.Јануари.2009
Поени: 1664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ВАЖНА Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2009 во 17:54
Абе маршале маршалеизненадувањепочнуваш да ме лутишголема%20насмевка
До сеа стопати сум кажала...
1. Бесплатни учебници(најсвежо)
2. Бесплатен превоз за учениците(најсвежо)
3.Законот за после 11 часот(малку поодамна)
4. Законот за физичко образование да го има 3 пати во неделата(ова е уште поодамна)
5. Екстерни тестови(ова беше донесено па го укина глупавиот уставен па сега пак ке има)

И уште многу други работи ме мрзи да пишувам оти ако почнам да пишувам ќе пишувам до утре вечер ќе ми замале ракава ќе ја скршам тастатурата ќе ми отечат прститенамигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2009 во 18:19
Originally posted by ВАЖНА ВАЖНА напиша:

Абе маршале маршалеизненадувањепочнуваш да ме лутишголема%20насмевка
До сеа стопати сум кажала...
1. Бесплатни учебници(најсвежо)
2. Бесплатен превоз за учениците(најсвежо)
3.Законот за после 11 часот(малку поодамна)
4. Законот за физичко образование да го има 3 пати во неделата(ова е уште поодамна)
5. Екстерни тестови(ова беше донесено па го укина глупавиот уставен па сега пак ке има)

И уште многу други работи ме мрзи да пишувам оти ако почнам да пишувам ќе пишувам до утре вечер ќе ми замале ракава ќе ја скршам тастатурата ќе ми отечат прститенамигнување

доколку ова се твоите “ фаворити “ , ќе ти кажам дека ме разочаруваш тага ......... ќе прашаш зошто ? ........ од проста причина што сето ова а и уште повеќе го имавме во времето кое возљубениот го нарекува комунизам и време во кое немало човекови права и слободи намигнување ... НЕ .... НЕ МУ ВЕРУВАМ како што не му верувам кога вели дека тоа време не чинело а сега тој го прави токму истото . не враќа во тоа време ...........
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3637383940 76>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.