|
Пиво фест - Скопје |
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Автор | |
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не бе збунет
да беше во Прилеп, Северина ќе ти пееше |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шеверина, ех Шеве...ама џабе пак ќе имаше гужва и нема да можев да се приближам, ма јок, не сум више за гужви, ќе патеше Шеве, ама тоа е
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
де бе Збунет,ќе потегневме некои врски,имаше да те наместиме во прв ред...
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знам и Шеве ми се јави, демек многу ќе и значело да ме види, ама неќев да ризикувам скриена камера после певањето демек под изговор нешто важно да ми каже.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke spomnam i nekoi detali koi gi ispustiv, a gi smetav za nevazni za spomnuvanje. Ova ne e za maloumni da go citaat, nema nisto da razberat, oti ima komicni opisi, za komika treba inteligencija.
Si ideme nie taka niz guzvata i koga ono, dve utegnati za moja zal koi brzo svativ deka gi poznavam. - Oooo, kaj si be momce ? - se zagledaa u nas napadno nasminkani. - Eve ova ona, vamu tamu, drn, drn niz guzvava i ne sum ti ja momce, ne obesuvaj, gledas deka ne sum sam. - Alal da ti e, sabajle so onaa, sega so ovaa, ko corapi gi menjas. - Amor ne drndaj gluposti, koj ke se rasprava posle - procediv niz zabi do nejzinoto uvo. - Ma kakvi on corapite ne gi menuva tolku - prodrnda i drugata. Do mene zatreperi vulkan, nestrpliv da si zaminat, a oni pa uste : - Pa nie sme tamu so drustvoto, ako se resite da ne zirnete. - Ne, nie ke setame sami, ko dve beli gulapcinja na mirot, vie ne ste mirni...dobro de, ke pomineme da se vidime, aj cao. Po nekolku cekori niz guzvata mi pomina stipna bolka vo slabinata i proceduvanje niz zabi : - Abe, od kaj ovie tolku slobodni so tebe, be, menuvas zenski, a ? - Amor se zaebavaat, ma, au ! Boli ma ! - Abe ke te utepam, be more, od kaj gi znaes be ovie napadnive, be more ! - Od odamna, ma, amor dosta stipes ! Molkum se probivavme niz guzvata i po nekoe vreme imav casa vo racete i se klatev na eden relativen poprazen prostor i koga ono pak nekoj, a trebase da si prekutam da si pomine : - Ej, seljak so radiostanica, haha ! - Ooo, so ti navaka ? - i mavta so radiostanicata demek nekoj go bara. - Koj ke te bara be tebe, sto mavtas dzabe i majka ti te zaboravila, sto ? I mobilen imas, pa koj budala na treba trosi impulsi. Pocna da se smee popravajki gi teglite na oci: - Abe za saat mi sluzi, a tebe slatko ti e pivoto ? - Sakas da cucnes malku ? - Abe ne smeam, ke me vidat. - Se zagleda nokolu mislejki se. - Pa ti klekni i od tamu cucni mi, demek nesto ti padnalo. Se svrte kon nea i mavta so glavata : - Arno go trpis. - I ti bi me trpel da ... - Abe dosta, nema drugo pivo za tebe. - se vmesa mojata prva pratilja. - I da ne mu davas, i sam neka spie. Aj otidov, ako me vidi sefot so tebe ke me malterira, si otide, bas ti e gajle sega za nas. - Ako me izbrka ti ke bides vinoven i zaedno ke spieme... Po kratko vreme otkako si zamina : - Abe ne pretaruvaj, baska pred mene - i me stipna povtorno - Abe nie taka stalno se supcime, ma ... I taka istipan i izgazen, zatruen od sekakvi zenski mirisi so prikrieni nameri si zaminavmeee... |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знам ке мажем да ви бидем веке досаден али ставете слеки од фестот |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da go ebesh pivo festivalot!! ...prava .."krava muzara"..na mushteriite mislam...poskapo da ti e pivoto ...i od kaj nekoi popopularni restorani ...ama , shto ke pravish...na , "klincite" i eftino im beshe...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cej da vidam da ne se vidam
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еjjjjjjj се изпонапивте на фестот ,ама неможавте да кажете една недела порано и jас да си направим планове да доjдем.Се во последниот момент.......
|
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мислам дека не беше ништо посебно...извинете ако грешам
|
|
kokovche
Нов член Регистриран: 29.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pivo fest NEMOJ NE ME RADUJ najjako si pominav pivo najladno na sveeet mh mh RADOSTIJE!!! :)))))))
|
|
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |