![]() |
|
се прашувам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 175176177178179 680> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dali da odam so kola nakaj mavrovo
![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
sto da oblecam
![]() |
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
секогаш истото,....кога,кога,кога...
![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Shto se sluchuva .
Изменето од orlov - 22.Септември.2009 во 23:54 |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
се прашувам дали во сабота се` ќе помине како што замислував?
се прашувам дали да го прифатам предизвикот и да си го сменам животот за 180 степени? се прашувам дали ми се умилкува сега затоа што и` требам? се прашувам што ќе правам сега кога ќе си оди на факултет и ќе ја нема со денови? се прашувам многуууууу работиииииии............ |
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Сп...зошто не е во кревет штом и се спие...
![]() |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
се прашувам,... шо се случи со девојчето.... очигледно почна да се преценува...
![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
дали ми е верна интуциjата?...
обично не лаже. ![]() |
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Како може само 20 ЛП на час....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
sp...zs neam lp
![]() ![]() |
|
![]() |
|
SP...zosto ne i pisav....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
sp...do koga ke visam na forumov
![]() ![]() |
|
![]() |
|
СП...Зошто виси...зошто не легне покрај мене...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sp...zs samo mi zbori ovaj nad mene a ne si legne
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 175176177178179 680> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |