|
Дали лакирате нокти на раце и нозе? |
Внеси реплика | страница <1 45678 13> |
Автор | ||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
конечно да најдам истомисленик за нокти моите нокти никогаш не се долги, од едноставна причина што носам леќи, па тешко ми оди ставањето со долги нокти.... но, почнувам да се трудам да имам барем безбоен лак, или некој така... по откачен... темно розов, син, жолт... така најдобро ми прилега и на годините и на стилот Изменето од BisernA - 31.Август.2009 во 23:20 |
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
во последно време се навлеков на френч маникир....само на раце,на нозе не ми изгледа убаво...инаку стандардно, бордо е моја боја
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
леле вчера што видов една... аууу
ноктите на нозите и беа дупло поголеми од тие на рацете и и испаѓаа од сандалата, која нормално ја носеше за да ја истакне ЦРВЕНАТА боја со која што си ги лакирала двометражните канџи.... б љ а к !!! п.с. заклучок : не растете нокти на нозе Изменето од BisernA - 04.Септември.2009 во 17:28 |
||
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
letno vreme se lakiram non stop i na noze i na race, a zimno vreme poretko samo na race,mnogu se lakiram, na sekoi tri-ceteri dena,gi imam doma site mozni boi na lakovi
|
||
scream4help
Група Регистриран: 27.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 66 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
уште една истомисленичка но должината на ноктите варира ,од кратки до долги зависи одпериодот на годината,лето и зима се подолги,а во есен и на пролет пократки ...бојата на лакот зависти од гардеробата ,но дречави бои мразам ..дискретно и елегантно да |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koga ke pocnat da mi se cepaat corapite toa znaci deka e vreme da si gi secam noktite i zemam brusalka, cekan, pila, smirgla, klesti...da ne zaboraviv nesto ?
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
редовно
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ууу, и jас во истата боjа.. Изменето од pagane - 22.Септември.2009 во 15:21 |
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
моментално имам зелени ноктиња,се чувствувам ко марсовец
Изменето од sanja-a - 22.Септември.2009 во 22:54 |
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ууууу обожавам такви бои
мене ми се моментално мастилно плави |
||
mariija
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
crveno lakce
|
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas vaka se lakiram
|
||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
momentalno imam bordo,trula visna..eden od omilenite
|
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
striktno francuski...
osven za posebni provodi. |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Внеси реплика | страница <1 45678 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |