|
сте заплакале ли на некој филм? |
Внеси реплика | страница <1 45678> |
Автор | |
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не не сум патетична
|
|
pane_juventus
Сениор Регистриран: 07.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1048 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Placam na komedii ama mi tecat solzi od smeenje.
|
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па не знам да сум заплакала на некој филм, но навистина ме растажи кога го гледав филмот "Mermaid"..навистина трогателно..
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
zambija
Сениор Регистриран: 21.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prokleta nedela,nema maz sto nema da pusti solza
|
|
Rita.MD
Сениор Регистриран: 25.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 719 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Рикав како магарица на филмот "Малата принцеза", на никој друг немам плачено така.
|
|
A religion that gives nothing, costs nothing, and suffers nothing, is worth nothing. - M. Luther
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
на “ битката на неретва “ .... кога го утепаа Љубиша самарџич и сестра му
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na "Titanik"
i prviot pat i sega koga go gledav po vtor pat
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
BoaVista
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na The Green Mile mnoooogu tazen film
i na Brave heart Изменето од BoaVista - 05.Декември.2009 во 14:25 |
|
Jovan.74
Сениор Регистриран: 02.Декември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
неам плачено на ниеден филм ама се имам натажено
|
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
неам плачено на ниеден филм освен на комедии ако се многу смешни па ќе пушти малку солзичка ама од смеење само...
|
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога и да го гледам титаник, крокодилски солзи лијам...После ќе прогуглам, и оп, еве го жив Лео, па ми олеснува малце...
И друг филм на кој што се утепав плачејќи е Оди кон светлината...Преубав филм... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas plakav na 1viot del na roki oti go pobedija ne fer. na tretiot oti mu umre trenerot. i sega na chetvrtiot vecher ke plakam oti ke umre Apolo Krid...< id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" ="">
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Последно кога беше титаник ми дојдоја солзи, ама не се предадов
стално ми е жал за главниот фраер и за таа типката.... каков ужасен живот Иначе, тој полу-имењакот ми беше омилен Дури и со години носев фризури како него Изменето од volkswagen - 19.Декември.2009 во 13:28 |
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
значи си бил плачко |
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |