|
Рејтингот на свекрвите |
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Автор | |
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
la fille znaci togasjh bi razbrala shto zboram jas
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ako e slabicka i so kafena kosa... |
|
MoriZeno
Нов член Регистриран: 14.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
EPA SITE SI GI SAKAME SVEKRIVITE DA SE NASTRANA.. TOLKU STO TVRDIS DEKA JA SAKAS, PA OTI NE SEDIS SO NEA??? NEMA LOGIKA TUKA..
|
|
MoriZeno
Нов член Регистриран: 14.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DA NE TE FRLI TEBE MAZOT PRVO.. NI EDEN SIN TOA NE GO DOZVOLUVA
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најубава релација...дојди ..види...оди си..
Разговори од типот... -Ама знаете убаво би било да живееме заедно, барем додека НИЕ магистрираме...докторираме...ВИЕ да ни чувате деца...Неее ...Секој нека се мачи, нека види како се расте дете... ...Баба ако требало да чува, баба и ќе раѓала Заеднички ручеци...излегувања...Да..ама што е можно по редуцирани... ... 21 век... и се е можно... |
|
zaguben
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
VIDI VIDI MORE BLAZE SI IM NA SVEKRVITE (svekriva)
PA mnogu bile sakani duri 95,92% da ne ti se veruva |
|
lexus
Група Регистриран: 05.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 71 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мил бе тој, колку си умен ти, ренген дете
п.с снаите да не се натпреваруваат насила да земаат прво место на Топ Листа оти фактички и не постои. Ама блесави се тоа жените што да им правиш
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
ana sk
Сениор Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Koga bev snaa gi branev snaite, sega sum svekrva pa gi branam svekrvite"-izjava na edna svekrva
|
|
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми се смачи да слушам лошо за свекрвите
Аман луѓе, па не се толу лоши |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"mama" moja ja tokmam za svekrva. Zatoa glasav za poslednoto :) |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мамо ма...уште не стана свекр(и)ва Во врска со темава, уште немам свекрва Ама би гласала за За лошиот глас самите се криви Свекрвата моја ќе добие онолку почит колку што мене че ме почитува. Нека ги поживее Бог, ама нека ми е далеку од домот. |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никогаш нема да имам свекрва...
Инаку гласав за тоа дека за лошиот глас е виновна традициијата. Изменето од LiDivio - 04.Јули.2011 во 08:47 |
|
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |