IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Што можеме да направиме за Македонија?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што можеме да направиме за Македонија?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 34>
Автор
Порака
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2009 во 19:04
како за почеток , да се откажеме од сите приходи во име на државата за да и помогнеме во оваа економска криза .......... ем да не мора николче да го потсредува буџетот секои 2 - 3 месеци и да се одрекува од остварување на некои големи замисли .... ДА ....... да се откажеме сите барем на 6 месеци од сите приходи во име на државата ...... ТАКА Е задоволство задоволство задоволство
Кон врв
Zlatnik Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Август.2005
Локација: Macedonia
Поени: 2605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zlatnik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2009 во 21:10
Хм ... размислување, а зошто 6?голема%20насмевка
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2009 во 01:44
Хммразмислување... а зошто месеци?голема%20насмевка
Кон врв
ADVISOR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Февруари.2009
Поени: 1026
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ADVISOR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2009 во 22:20
a od sto ke ziveemeизненадување
Кон врв
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Поени: 10652
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2009 во 22:28
Ова некоја СФРЈ тактика - ХОЌЕМО ТЕРЕТ НА СВОЈА ЛЕЃА
Кон врв
Gorazd777 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Октомври.2008
Локација: Евразија
Поени: 1584
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gorazd777 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2009 во 23:13
Џам да свиткаме!
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО
НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА
ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА
Кон врв
lilica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Август.2008
Локација: Macedonia
Поени: 548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lilica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Септември.2009 во 13:30
Да се прогласат уште педесетина денови за државни празници - ептен малку дена празнуваме!
Кој бара ќе најде.
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Септември.2009 во 19:05
Што може народот да направи за оваа држава?
за почеток малку да се вразуми, да биде способен да одлучи што му е потребно а што не, и што би било правилно да се направи, и доколку властите грешат или свесно и наштетуваат на земјава, народот свесно да го увиди тоа, значи не „мојата партија е подобра“ и „ама кој ја е*е државава, и така е зае*ана, јас ќе си гледам за себе“, туку „мислам дека ова е правилно поради тие и тие причини и спремен сум да превземам нешто“
но неее, не да ќути и анонимно да филозофира по форуми како нас, туку еднаш да се крене против она што не му одговара, ориентирајќи се според горенаведеното, па доколку сме демократско, а не диктаторско општество, народот собран во големи маси ќе биде способен да прави промени и на еден начин да ја води државата и да биде задоволен
но пак ќе кажам, тоа не треба да отиде во правец во кој ќе се задоволи само една група на луѓе, што е возможно само ако се оди со вадење на картите на маса и увидување што е подобро, за да може целиот народ да го прифати подоброто, и да нема поделби

утопија а?
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Gorazd777 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Октомври.2008
Локација: Евразија
Поени: 1584
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gorazd777 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Септември.2009 во 12:42
два прста в штекер и Револуција да викат,а така!
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО
НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА
ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА
Кон врв
ss_derIvat_ss Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Октомври.2008
Поени: 113
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ss_derIvat_ss Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2009 во 18:20
Многу ми е криво што Македонија се наоѓа во оваква ситуација. Едноставно не ни дозволуваат да покажеме колку сме способни нешто да направиме. 20 години не кочат од многу страни, огромен е револтот кој го чустувам. Нашите политичари ( читај апаши ) опстојуваат на сценава само поради мутните времиња. Доколку 20 години имавме нормална средина сите овакви апаши ќе ги очистевме и ќе развиеме многу подобро опшество. Во оваа држава неможеш нормално да се развиваш. Знаеме како функционираат работите, премногу внимание посветивме и посветуваме на една мањина во државава, тоа посебно ме боли. Дај да собереме сила да се дигнеме, да го покажеме нашиот револт. Знам тешко е, посебно кога човек е ситуиран, или пак кога човек партиски се обојува со цел подобар живот.

Изменето од Македон - 28.Септември.2009 во 21:41
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2009 во 12:08
Da se obedinime site Makedonci i da ja branime od losite i zli luge koi sto sakaat da ja unistat,pogazat i isplukaat..vreme e da se branime od politikata na drugite narodi i drzavi a ne od politikata na nasite makedonski partii.

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2009 во 12:12
Originally posted by MyWay MyWay напиша:

Da se obedinime site Makedonci i da ja branime od losite i zli luge koi sto sakaat da ja unistat,pogazat i isplukaat..vreme e da se branime od politikata na drugite narodi i drzavi a ne od politikata na nasite makedonski partii.
треба да ти биде болдирано црвеното, а болдираната реченица ти е наопаку
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2009 во 12:13

а најпрвин да расчистиме со оние кои кон тоа е водат ? размислување ..... кои признаваат “ држави “ чии “ државјани “ подоцна не нарекуваат држава без име и така натака ? а ? .....

Изменето од МАРШАЛ - 30.Септември.2009 во 12:15
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2009 во 12:14
Originally posted by zabegan zabegan напиша:

треба да ти биде болдирано црвеното, а болдираната реченица ти е наопаку

sto kaza koj te razbraизненадување

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 34>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,422 секунди.