|
Што мислите за “Токиохотел“? |
Внеси реплика | страница <1 678910> |
Автор | ||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas bev vo hotel vo KJOTO i Yokohama ne vo TOKIO
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Toa se vika komercijalna muzika , nema kvalitet ama se prodava .
|
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
грозотија [:-&]
|
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
Hottie735
Нов член Регистриран: 06.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас премногу го сакам.Најсекси тип на целава планета.Свири прекрасно на гитара.Tom you are the best!!!
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Hottie735 втор ден по ред ја отвараш истата тема, која веќе постои на подфорумов.
Прелистувај малку по темите! |
||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nekade procitav deka muzicarite vredat kolku i nivnata posledna pesna. Jas poslednata ja nemam slusnato od Tokio Hotel, taka da...
Изменето од bounty_hunter - 19.Септември.2009 во 17:32 |
||
Attraction
Група Регистриран: 22.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Всушност... Тоа беше вака нешто: In the rock business you are only as good as your last single него проблемот е што мора да се изјаснам... не можам веќе да се воздржам :
I HATE EMO ! ! ! А Tokyo Hotel неможе никој да ми каже дека не биле емо. |
||
Attraction is not a choice
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Шурајќи низ подфорум музика, блас -остана плеснат мојот очен нерв од насловот на темава.
Што мислам за нив? Тотален промашај. Никаква музика. Бил е геј, транс, емо... што ли е? Гитаристот (не му го знам името, ќе ми простите) е згоден -тоа не одрекувам, ама премногу бебешкаст за мој вкус. За свирењето не кометирам, бидејќи он не свири, он ги трза жиците како ќе му дојде и тако даље... Таман мислев -еј ги смена овие... Гледам настап на Нирвана и после тоа, доаѓа некоја геј рок-електро и штотијазнам песна од нивни нов албум Хуманоид. Се разочарав. До кога со вакви квази рок бендови? Аман. |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и што се воопшто овие.....рокери, рапери, панкери, металци? ватдфак? |
||
..Живеам за да умрам..!
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изгубени германци.
|
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
женомушко, мушкожено Токио Хотел а онај носиТ маица од Металика....
Не се Џерманци бе ... појЧе од оЧигледно е дека се ... мелези некои Изменето од Santijago - 12.Август.2010 во 04:24 |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мелези
една единствена песна ми се допаѓаше од нив, на која и го заборавив името
не ми се допаѓаат воопшто, има многу подобри германски групи и пејачи од нив
|
||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
Внеси реплика | страница <1 678910> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |