|
Одржување на лицето |
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Автор | |
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koristam samo maramcinja becutan za cistenje na liceto i 2 pati vo nedelata maska od med,mleko i maslinovo maslo.
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prirodna maska od pcenkarno brashno i jogurt za moj tip na kozha (meshan tip),i maskatata od FREEMEN,Avokado+zelena glina+oves..mnogu uspeshna kombinacija za dlabinsko cistenje na porite
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
бекутан марамчиња
гел-пена на авон за миење прилично ми е мрсна кожата,па ретко користам крема....... од природни маски,најдобро ми го затегнува и чисти лицето само белка од јајце |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo nivea koristam
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ednash mesechno pravam piling,
od maskite za lice najmnogu mi odgovara zelenata glina,limonova krema za lice ,koja ja tonizira kozata i ja odrzuva hidratacijata vo tekot na celiot den. |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nasabajle koga stanuvam vo rana zora, hahah, stavam na lice samo nivea,koga se vratam go mijam liceto so sapun bekutan,hahhaah i stavam nivea pak a na podocnaci eden gel za podocnaci, e sega navecer pred legnuvanje stavam nokna krema bogata so Vitamin A i na oci stavam eden serum za brcki, ama ne go pravam ova sekoj den koga imam vereme samo.
|
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i zaboravav da kazam sekoja nedela piling stavam.
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pomalku brchki so pomosh na soja Dejstvo: Nikulcite od soja izobiluvaat so fosfolipidi, sostojki koi po sostavot se slichni na lojot, koj, pak, go sprechuva sozdavanjeto na brchki i gi ublazhuva postoechkite. Vodata vo koja se varel orizot e bogata so skrob koj deluva smiruvachki, no ima i momentalen lifting efekt. Masloto od badem ima izrazeno hidratantno dejstvo. |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Маска против брчки
маска од портокал и маслиново масло Измешајте две лажици маслиново масло со сок и рендана кора од еден портокал. Со четкичка за лице нанесете ја оваа смеса и измасирајте го лицето, вратот и деколтето а ако имате вишок извадете го со марамче.Маслиновото масло ја прави кожата мака и нежна. Добро ја пегла уморната и сува кожа а погодна е и за мрсен тен. Витаминот C од портокалот предизвикува продукција на колаген и ја зајакнува влакнестата структура на кожата. Овошните киселини прават мртвите ќелии да се исчистат а кожата останува нежна........... |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
користам козметика на „Ives Rocher“ претежно.
мојата идеална колекција за лице е „ pure calmille“ |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eucerin mislam deka e najdobra kolekcija
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се креми за мозолки од Нивеа...Мисламлинијата се викаше Нивеа Јонг или така нешто....
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Ane09
Сениор Регистриран: 18.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 209 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nivea. Ednas nedelno piling od seker i nevenovo maslo. Maska od glina. Ednas mesecno kozmeticar. Dobra preporaka vi e ova so kamilicava. A za dezinfekcija dobar e i tecen kislorod i hidrociklin. A i pavloviceva, ednas nedelno.
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |