![]() |
|
Што во животот пропуштивте а не требаше |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 14> |
Автор | |
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
да извадам со време ГРЧКИ ПАСОШ .......... животна грешка
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
rince ![]() Нов член ![]() Регистриран: 28.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 15 |
vo momentov se trudam da napravam nesto za sto vo idnina nema da se zalam deka sum go propustila
![]() |
|
![]() |
|
rince ![]() Нов член ![]() Регистриран: 28.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 15 |
dovolnio i premnogu propustiv zivotot si tece ......
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() а не само тие ружните кои додуша ќе ми се најдат ..... за новиот албум на животинско царство
![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Propushiv edno sluzbeno patuvanje i sega zal mi e.
Изменето од renatax - 19.Септември.2009 во 13:58 |
|
![]() |
|
у ствари , кога добро ќе ги погледнам сликите кои ми ги испрати , НЕ СУМ ПРОПУШТИЛ АМА БАШ НИШТО
![]() ![]() |
|
![]() |
|
alexa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 261 |
Ако резимирам ........многу работи пропуштив.
![]() |
|
Najveci covek uvek ostaje dete
|
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Едно патување..кое можеби ке ми го сменеше животот..
![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Неколку добри шанси пропуштив, а за тоа беше виновно она внатрешното:
``Нема да успееш, џабе ти е, ќе се избламираш`` |
|
![]() |
|
Rita.MD ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 719 |
да мавам повеќе шамари
![]() |
|
A religion that gives nothing, costs nothing, and suffers nothing, is worth nothing. - M. Luther
|
|
![]() |
|
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Сугирно некој е среќен за твоите пропусти
![]() |
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
не пропуштив да се залjубам, но пропуштив цел еден друг живот.
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |