![]() |
|
Предлози за типување |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4445464748 89> |
Автор | |
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Мечови за денес
Селтик-Арсенал нерешено
Копенхаген-Апоел 1
Шериф-Олимпиакос 2
Тимишвара-Штутгарт гол-гол
Спортинг-Фиорентина 1
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Baern 1, GG 3:0
![]() Milan - Inter 1, 3+ 0:4
![]() Lion 1 3:1
![]() Lokeren 1 4:1
![]() Real 1 3:2
![]() Manchester - Arsenal GG 2:1
![]() ok za dobivkata, ali maka mi e sto Milan izgubi
![]() Napred MILANNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Изменето од blackeye - 30.Август.2009 во 11:27 |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Na Milan - Inter predlozuvam od 0 do 2 gola...
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
ajde nesto za denes...
W. Neustadt - Kapfneberg 1
Shaleroj- Cercle Brugge 1
Lierse- Mons 1
Blackburn- Wolves 1
Livorno- Milan 2
Fridrikstad- Valeranga GG
Espanyol- Real Madrid 2
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Jувентус - Бордо 1 тврдо
Макаби Х - Баjерн М 2
Бешикташ - Манч. Jун. 2
Волфсбург - ЦСКА Москва 1
Марсилиjа - Милан нерешено
Цирих - Реал Мадрид 2
Атлетико М -Апоел 1 тврдо
челзи - Порто 1
|
|
![]() |
|
ajde da napravime site edno za vikendov dobitno...da kazeme po utakmica dve sto smetate deka se posigurni....
Baern 1
|
|
Ne znam kako da pobegnem
|
![]() |
|
rudarac ![]() Нов член ![]() Регистриран: 13.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 18 |
eve i jas da predlozam edno dobitno livce:
arsenal-wigan..............1 lorient-nancy............0-2 nice-monaco..............0-2 st.etienne-auxerre.......0-2 bayern-nurnbrg.............1 barcelona-atl.madrid.......1 kvota :7.91 uplata 250 den. so srekia dami i gospodo ![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
хиберниан .............. кец
стоук ............ единица
менхенгладбах ...... т1 2+
Трир ............ билефилд дава 2 гола
Ст труден .......... гг3+
Додрехт .......... Један
Бохум ........ три +
Нирнберг ........ гол гол
Лидс ........ Ливерпул дава 2 гола
Медиас ............... 1
|
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Кажете бе нешто за викендов да пишеме...
![]() |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Tottenham H. - Burnley 1
Fulham - Arsenal 2 Sampdoria - Inter Milan 2 Hamburger SV - Bayern Munich 2 Wolfsburg - Hannover 1 Real Madrid - Tenerife 1 Borussia Dortmund - Schalke x |
|
|
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Фала....ако излезат утакмициве, 10 % , така ?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Eve kje ti kazjam. Nishto nema novo/staro. Prvo tipuvaj a potoa na vikjed i toa vo USA kje ti dozvolam da odish. Znachi prvo tipuvaj i da go kazjesh tochniot rezultata a potoa na vikend. Ajde bojs............ ![]() Nemoj da si pogreshil. Ajde ![]() Ne morash da trchas. Upotrebigo eterot. Ama odma upotrebigo. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
uzivaj ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Абе се излезе наопаку....
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4445464748 89> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |