IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Последна добиена СМС порака
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Последна добиена СМС порака

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2122232425 77>
Автор
Порака
blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2005
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 5922
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2006 во 15:43
lele blaze si ti hek i mene mi se odi, e b a t e skopjeto
Кон врв
Cvekence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 2509
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Cvekence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2006 во 15:24
poraka?!ja edvaj bipovi dobivam a kamoli nekoj poraka da mi pise...ne e fer...
respect my authoritaaa
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2006 во 18:11
ja me ja mori gusko,ne sam te zabravila, a ti pazi tam so praes, oti ke te perdasam ja tebe,bica arna li e, cuni ja od mene,sakam te nogu i ne go skrzavi taj kredito daj pisi mi ja ke ti staam ako ti se potrose:)
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2006 во 18:50
Ti ma messengerot za nov go chuvash:))
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2006 во 12:09

mori ZSS si zaminaaaa?znajs kolku bese jako od ko si ojde tiiii????viktor ti ja pisit porakava poso jas ne sum sposobna da si go napisam imeto.te sakaaaaaam tijanooooo

(ne e normalna, pak e pijana)     

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2006 во 17:40
vecer odi kaj fico pa odi so niv i kje se najme stefano,kiss te sakam
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2006 во 03:49
jas ke se vratam pokasno doma ako sakas spij kaj vesna
Кон врв
tajci Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Март.2006
Поени: 472
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tajci Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2006 во 17:32
Drugarce kako si ?Jas eve gledam TV doma pa si vikam da ti pisam.Vo sreda imam koncert pa ako sakas dojdi.Pozdravce!
Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2006 во 22:13

не знам...немам отворено телефон три дена

ме мрзит да наполнам батерија...ак умрам...од мрза...црви ќе ме јадет

Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Март.2006 во 11:40

malenko be deka se butas,dovagjaj tuka oti te ovaa dilizerkata vika deka kje te peradsila,aj muri dovafgjaj vise ednska kje se zabraeme use malku ili pa mos ke cekas do svadbata da se videme,de muri javi se na fiksen,vies li ma kolku te sakam sea raduvaj se dupla poraka:)

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Март.2006 во 23:37

ne mozam da ti pisuvam vaka doj na messenger i se ke ti kazam

Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Март.2006 во 23:49
Eve pusham cigara pred zgrada, abe za 10 min sum doma
Кон врв
pece7475 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Март.2006
Локација: Germany
Поени: 355
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pece7475 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2006 во 16:27
Da dusice, "dream-team", se srabotivne, sega treba da si legneme, utre nov den, stara prikazna :-) Odmaraj zlato i ubavo da spies. Sweet Dreams Srcus :-) XXX
I BELONG TO YOU, YOU BELONG TO ME! FOREVER !!!
Кон врв
blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2005
Поени: 5922
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2006 во 16:04
i jas :)
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2122232425 77>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.