|
СДСМ да ја разобличи недемократската власт на ВМРО |
Внеси реплика | страница <1 1920212223> |
Автор | |||
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A dosega osven Gordana se otepaa vo akcii i rezultati vo suzbivanje na kriminalot i korupcijata. I FAKT ti e rang listata na EU za Makedonija.
|
|||
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|||
Момче Македонче
Сениор Регистриран: 16.Август.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Друже, батали ги ранг-листите, се пука на сите страни, неразрешени случаи од напади во банки, крадење на пари од поштари, зарем треба да кажувам уште. И многу убиства се случуваат во последно време
|
|||
„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
|
|||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не ми се верува.....
Барем направивте ли пауза за ручек....
|
|||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|||
Момче Македонче
Сениор Регистриран: 16.Август.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
|
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Malku si kontradiktoren vo izjavite ,ne mislish raka ? Vo eden moment go velichish likot i deloto na Mile Janakievski i shto sve toj storil vo ova pole ,a koga kje se navede primer za ''nered'' togash kazuvash deka toj ne e odgovoren po nieden osnov za ova shto se sluchi. Se prashuvam zashto sakashe da si dade moralna ostavka? |
|||
Zdravko81
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ni mi si jasen nekako. Choekot si raboti najdobro dosega, od site ministri za transport i vrski ima najgolem doprinos, ti navediv del prethodno samo ne ti odgovaral delot pa ne si go pishal. ako nekoj ima stara kola, sekako ispravno pominata na tehnicki i registrirana i kaci 10 dushi i toj covek se istumba , dali ministerot e kabaet? ete ti odgovor samo kako shto kazav prethodno negledash kako e tuku kako ti pasuva.
Изменето од Zdravko81 - 19.Септември.2009 во 09:21 |
|||
|
|||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Se trudam da bidam najjasna shto mozam da bidam(zensko sum) Znam na shto aludirash ti,vinata da ja snosi direktno onoj koj go pretovaril brodot vo primerov,no razmisli malku poshiroko..... Nekoj treba da vnimava ,da kontrolira i da sankcionira ako ima nepochituvanje na propisite koi se nalozeni.Vo sluchajov seto toa bilo nefunkcionalno....se preoptovaril brodot i nekoj dozvolil da trgne taka pretovaren,se kachile lugje nad limitot koj e postaven ,a pojasi za spasuvanje dva i nekoj povtorno go dozvolil toa. Epa ako lugjeto koi treba da kazat stop na vakavite otstapki davaat dozvola za plovidba shto znachi toa....po avtomatizam sluchajot ide kaj licata so najgolemi ingerencii,tie ne vovele red,ne vovele sakncii za nepochituvanje za neredot,ne kontrolirale....epa kraen vinovnik se znae koe,onoj koj mizel i dozvolil rabotite da izlezat od kontrola. |
|||
Zdravko81
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Izvini, cura si bila, ni mi zameruvaj ok
A ministerot go postavil premierot, a premierot narodot i koj li da si podnese ostavka
I pak ke ti recam :ako nekoj ima stara kola, sekako ispravno pominata na tehnicki i registrirana i kaci 10 dushi i toj covek se istumba , dali ministerot e kabaet?
|
|||
|
|||
Момче Македонче
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Добро другар, ти кажуваш дека Јанакиевски работи најдобро досега, па тогаш зашто самиот си призна вина? Пред некој ден зборував со еден другар кој работи како спасувач и има брод во Охрид и ми кажа дека 10 души повеќе или помалце не прават никаква разлика. Одговорноста мора да биде кај некои други, не верувам дека капетанот е крив, но ајде, ова е друга тема, за друго место. |
|||
|
|||
Zdravko81
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
makedonce, pa ubavo kazav kade e odgovornosta :
ako nekoj ima stara kola, sekako ispravno pominata na tehnicki i registrirana i kaci 10 dushi i toj covek se istumba , dali ministerot e kabaet?
ako ti drzi tebe da kacam 100% poveke od moznosta da nosish koj ke ti bidi kabaet ako ti pukni kicmata? doktorot li? tatkoti li?
|
|||
|
|||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Da...i da...spored mene,site shto gi navede snosat vina Ima i edna izreka vo kontekst na ova....ribata smrdi od glavata,sigurno si ja slushnal Изменето од renatax - 19.Септември.2009 во 10:13 |
|||
Момче Македонче
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Кога се качуваш во лифт, ти пишува носивост 1000 кг = 10 луѓе. Зар сите луѓе имаат по 100 килограми. Исто ти е и со бродовите, сигурно имало некаков дефект на Бродот, десет луѓе во брод не менуваат многу, а откако се скинала сајлата сите во паника отишле на една страна, така да, немало спас од потонување. Инаку не можеш да споредуваш со кола, зашто не можеш да напикаш 10 луѓе во кола. А за Јанакиевски, па кој сме јас, ти и Грујо да кажуваме дали има или нема вина, кога самиот тој си ја призна вината. Никогаш немав добро мислење за Јанакиевски, но ете во тој момент имав некој добар впечаток за човекот. Сепак впечатокот го расипа, кој ако не премиерот
|
|||
|
|||
Zdravko81
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Sum videl lada od starite so 11 dushi drugarce moe napika sose nego 11 dushi
|
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 1920212223> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |