|
Дали му верувате на Груевски? |
Внеси реплика | страница <1 3435363738 76> |
Автор | |
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Груески си е одличен лидер и одлично си ја брка работата. Да бара некој 8 000.000.000 евра инвестиција во врме на криза е малце несаламно мислам.
|
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
Момче Македонче
Сениор Регистриран: 16.Август.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уште еднаш, која работа одлично си ја брка? Јас немаше да ги барам тие 8 милијарди (во економска криза) доколку тој не ги ветеше Значи што се ќе направат нашиве политичари за да дојдат на власт, ццц... Жал ми е за тие што им веруваат. |
|
„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А да олабавите малку и двајцата или вака ќе се убедувате-разубедувате додека некој не попушти.... нервно?
|
|
Zdravko81
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Go znam coekot, znam kako raboti i znam deka cesno poshteno i vredno si ja brka rabotata, lider e i ima dobar tim za rabota. i ako pravime sporedba ( a toa e ona shto ti nesakash) Ke kazam samo dve raboti:
1 TRANZICIJA i PROIZVODSTVO NA STECAJNI RABOTNICI.
2 AFERI, KRIMINAL I KORUPCIJA VO ZDRAVSTVO ( biseri gerdani prsteni), EKONOMIJA,ZEMJODELIE ( licno znam lugje koi se ofajdija dosta od ova ),... E DA NEREDAM MNOGU...
Kaj Gruevski ne sum sretnal vakvo neshto. Dodeka Brale imashe TAT, imashe skratena edna penzija, zamrznati plati, kaj Gruevski NEMA TAT, penzijata vratena i POKACENA, drugite plati vo administracija pokaceni... e sega ke recesh ami privatnite firmi se so isti plati, na toa ke ti recam ako na gazdata mu faka esapot da te plati ke te plati a ako ne nema da te plati... Изменето од mamamd - 18.Септември.2009 во 16:20 |
|
|
|
Момче Македонче
Сениор Регистриран: 16.Август.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Груевски немаше ТАТ, но имаше Македонска Банка, Swedmilk и многу други. Не ги спомнувам приватните фирми, ниту барав споредба со Б.Ц. Јас тој човек не го ценам, не ми беше јасно зашто толку луѓето од ВМРО му веруваат на Груевски. Значи треба да бидеме среќни што во администрацијата растат платите, а невработеноста расте, економијата опаѓа, интересно. Изменето од Анастеа - 18.Септември.2009 во 18:04 |
|
„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
|
|
Zdravko81
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Makedonska Banka, Swedmilk... Znam koj e problemot i znam kako se reshava, Grueski raboti maksimum i pokraj preckite od SDSM koi sepak se minorni i beznacajni, mozat da vrevat kolku sakaat ama Gjabe e.
Изменето од mamamd - 18.Септември.2009 во 16:18 |
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
slikata na veruvanjeto e vo izborite
denes mu veruvaat najvise gradjani toa e toa |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здравко не спамирај повеќе со истото!
|
|
Zdravko81
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ok, izborite pokazaa na dvapati plus i lokalnite izbori, zgora i ke prodolzat da pokazuvaat rezultati deka "NA 15 SEPTEMVRI NECINI" a Gruevski e soliden lider
|
|
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ќе се отрујам...и од овој кој ќе не спасуваше на 15 септември а и од малиов монарх , исто така...
дајте бе некој нормален...понајаден...посовесен...без манија за лажење...аманте бе луѓе...нема ли таков Изменето од Andjelina - 18.Септември.2009 во 14:27 |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сериозно .....груески е солиден лидер .... посолиден за разлика од БЦ ..... овој барем не вети вработување по партиска линија ама вработи колку можеше повеќе и каде стигна ... и каде треба и каде не треба .... да ...... за разлика од бц кој вети ама не исполни ...... зарем бројката од преку 30 . 000 вработени со договор на дело е мала бројка ? а да не зборуваме за оние кои ги вработи со решение за работа ....... е , сега , па што има врска што сето тоа паѓа како дополнителен и неоправдан терет за буџетот ? ионака буџетот не го полни тој а уште помалку “ бизнисмените “ кои се блиски до него самиот ......... го полни народот кој еден ден ќе се запраша , а тоа сигурно , ЧИВИ ДОЛГОВИ ВРАЌА .......... значи , да бев и самиот дел од тој круг на луѓе кои кркаат на сметка на буџетот без некоја посебна потреба од “ работните места “ на кои се наоѓаат , можеби и самиот ќе му верував ....... вака , останувам на ставот
НЕ ...... НЕ МУ ВЕРУВАМ АМА БАШ ИЧ
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
го обожавам тој 25/7/100 чекори
а башка е наш |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mu veruvam mnogu na sckata
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има. Да станеме монархија, зашто на кралот и те како ќе му биде важно каква ќе му ја остави касата на својот син и наследници, гледајте ги државите кои се кралства...Само, кого да го ставиме за крал? Тито одамна умре... М? |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Внеси реплика | страница <1 3435363738 76> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |