IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Дали му верувате на Груевски?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали му верувате на Груевски?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3435363738 76>
Автор
Порака
Zdravko81 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 1690
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zdravko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2009 во 12:19
Груески си е одличен лидер и одлично си ја брка работата. Да бара некој 8 000.000.000 евра инвестиција во врме на криза е малце несаламно мислам.
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
Кон врв
Момче Македонче Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Август.2009
Локација: Macedonia
Поени: 378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Момче Македонче Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2009 во 12:22
Originally posted by Zdravko81 Zdravko81 напиша:

Груески си е одличен лидер и одлично си ја брка работата. Да бара некој 8 000.000.000 евра инвестиција во врме на криза е малце несаламно мислам.

Уште еднаш, која работа одлично си ја брка?
Јас немаше да ги барам тие 8 милијарди (во економска криза) доколку тој не ги ветеше Значи што се ќе направат нашиве политичари за да дојдат на власт, ццц... Жал ми е за тие што им веруваат.
„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2009 во 12:34
А да олабавите малку и двајцата или вака ќе се убедувате-разубедувате додека некој не попушти.... нервно? голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zdravko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2009 во 12:58
  Go znam coekot, znam kako raboti i znam deka cesno poshteno i vredno si ja brka rabotata, lider e i ima dobar tim za rabota. i ako pravime sporedba ( a toa e ona shto ti nesakash) Ke kazam samo dve raboti:
1 TRANZICIJA i PROIZVODSTVO NA STECAJNI RABOTNICI.
2 AFERI, KRIMINAL I KORUPCIJA VO ZDRAVSTVO ( biseri gerdani prsteni), EKONOMIJA,ZEMJODELIE ( licno znam lugje  koi se ofajdija dosta od ova ),... E DA NEREDAM MNOGU...

Kaj Gruevski ne sum sretnal vakvo neshto. Dodeka Brale imashe TAT, imashe skratena edna penzija, zamrznati plati, kaj Gruevski NEMA TAT, penzijata vratena i POKACENA, drugite plati vo administracija pokaceni... e sega ke recesh ami privatnite firmi se so isti plati, na toa ke ti recam ako na gazdata mu faka esapot da te plati ke te plati a ako ne nema da te plati... намигнување

Изменето од mamamd - 18.Септември.2009 во 16:20
Кон врв
Момче Македонче Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Август.2009
Локација: Macedonia
Поени: 378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Момче Македонче Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2009 во 13:07

Груевски немаше ТАТ, но имаше Македонска Банка, Swedmilk и многу други. Не ги спомнувам приватните фирми, ниту барав споредба со Б.Ц. Јас тој човек не го ценам, не ми беше јасно зашто толку луѓето од ВМРО му веруваат на Груевски. Значи треба да бидеме среќни што во администрацијата растат платите, а невработеноста расте, економијата опаѓа, интересно.

Изменето од Анастеа - 18.Септември.2009 во 18:04
„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zdravko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2009 во 13:13
Makedonska Banka, Swedmilk...  Znam koj e problemot i znam kako se reshava, Grueski raboti maksimum i pokraj preckite od SDSM koi sepak se minorni i beznacajni, mozat da vrevat kolku sakaat ama Gjabe e.

Изменето од mamamd - 18.Септември.2009 во 16:18
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2009 во 13:33
slikata na veruvanjeto e vo izborite
denes mu veruvaat najvise gradjani
toa e toa

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2009 во 14:04
Здравко не спамирај повеќе со истото!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zdravko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2009 во 14:09
ok, izborite pokazaa na dvapati plus i lokalnite izbori, zgora i ke prodolzat da pokazuvaat rezultati deka "NA 15 SEPTEMVRI NECINI" a Gruevski e soliden lider голема%20насмевка
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2009 во 14:26
ќе се отрујам...и од овој кој ќе не спасуваше на 15 септември а и од малиов монарх , исто така...
дајте бе некој нормален...понајаден...посовесен...без манија за лажење...аманте бе луѓе...нема ли таковзбунетост

Изменето од Andjelina - 18.Септември.2009 во 14:27
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2009 во 14:53
сериозно .....груески е солиден лидер .... посолиден за разлика од БЦ ..... овој барем не вети вработување по партиска линија ама вработи колку можеше повеќе и каде стигна ... и каде треба и каде не треба .... да ...... за разлика од бц кој вети ама не исполни ...... зарем бројката од преку 30 . 000 вработени со договор на дело е мала бројка ? а да не зборуваме за оние кои ги вработи со решение за работа ....... е , сега , па што има врска што сето тоа паѓа како дополнителен и неоправдан терет за буџетот ? ионака буџетот не го полни тој а уште помалку “ бизнисмените “ кои се блиски до него самиот ......... го полни народот кој еден ден ќе се запраша , а тоа сигурно , ЧИВИ ДОЛГОВИ ВРАЌА .......... значи , да бев и самиот дел од тој круг на луѓе кои кркаат на сметка на буџетот без некоја посебна потреба од “ работните места “ на кои се наоѓаат , можеби и самиот ќе му верував ....... вака , останувам на ставот

НЕ ...... НЕ МУ ВЕРУВАМ АМА БАШ ИЧ голема%20насмевка
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2009 во 14:55
го обожавам тој  25/7/100 чекориголема%20насмевка
а башка е наш плазење
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2009 во 14:57
Mu veruvam mnogu na sckata
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2009 во 15:07
Originally posted by Andjelina Andjelina напиша:

ќе се отрујам...и од овој кој ќе не спасуваше на 15 септември а и од малиов монарх , исто така...
дајте бе некој нормален...понајаден...посовесен...без манија за лажење...аманте бе луѓе...нема ли таковзбунетост

Има.
Да станеме монархија, зашто на кралот и те како ќе му биде важно каква ќе му ја остави касата на својот син и наследници, гледајте ги државите кои се кралства...Само, кого да го ставиме за крал?
Тито одамна умре...
М?

МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3435363738 76>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.