|
Опишете се во песна |
Внеси реплика |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 18.Септември.2009 во 14:07 |
Анакин сакам планини сакам обични работи ги сакам возовите ги сакам загатките сакам топол дожд Ги сакам и ѕвездите, оти се и за богатите и за сиромашните
вие продолжете ..... би сакал да прочитам Изменето од anakin - 18.Септември.2009 во 19:40 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bijonse Madonna
Povtorno sum taa ....... taa od porano koja saka glasna muzika.... koja saka da densa vo bilo koe vremei i mesto...... posebno madona , abba , ili rock*n* roll da se muva do niedno vreme bez da misli za utre.... Povtorno sum taa......... taa od porano shto sledi sekoj natprevar sportot vo krvta i* vrie vikajki uaaaaa..... oleeeeee ole oleeee javi se juznaaa...... Povtorno sum taa... taa shto nema strav od nishto vo temnica bilo tavan, podrum ,planina , ulica.... od samotijata ili tishinata bestrashna sto ne e svojstveno za zenski pol..... Povtorno sum taa... taa shto direktno vo lice kazuva shto e vo red ili shto i* preci da vikne i udri bez razlika pred kogo stoi a bogami na mashko kompliment da dade.... Povtorno sum taa... taa shto obozava sve sino sino more i sino nebo.... toplo leto dolgi proshetki voznja so kola so omilena muzika... Povtorno sum taa... taa shto ima diploma krunisana so kariera pari ,kola , kukja,vikendica zlaten em dijamantski prsten.... ama ....se e dzabe , popusto , bezvredno.... ako ne sum i ostanam povtorno taa ..... Изменето од bijonse1 - 18.Септември.2009 во 17:33 |
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Циганка сам мала
Очи моје горе Играм, певам, плешем Целу ноћ до зоре Ја сам мала, гарава Црна твоја циганка Ја сам мала, гарава Црна твоја циганка Да си ове очи Већ' раније срео Остао би са њима За свој живот цео Све због мале, гараве Црне твоје циганке Све због мале, гараве Црне твоје циганке |
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |