IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - ПРАВОСЛАВНА УБАВИНА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ПРАВОСЛАВНА УБАВИНА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 137138139140141 181>
Автор
Порака
Maran Ata Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Август.2008
Статус: Офлајн
Поени: 3669
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Maran Ata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2009 во 10:28
Originally posted by Момче Македонче Момче Македонче напиша:

Манастирот од крајот од кај потекнувам сигурно е веќе постиран во темата, затоа што е најубавиот во Македонија. Штета што монасите се многу про-грчки настроени

Kакво е тоа про-грчко настроение?
+ Љубовта покрива многу гревови +
Кон врв
Момче Македонче Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Август.2009
Локација: Macedonia
Поени: 378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Момче Македонче Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2009 во 11:37
Originally posted by Maran Ata Maran Ata напиша:

Манастирот од крајот од кај потекнувам сигурно е веќе постиран во темата, затоа што е најубавиот во Македонија. Штета што монасите се многу про-грчки настроени

Kакво е тоа про-грчко настроение?

Доста беа офф-топици од мене, продолжете да си постирате убавини и заборавете на моите постови
„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
Кон врв
ahmar1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Октомври.2008
Поени: 712
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ahmar1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2009 во 11:51
Не бе момче македонче,не се офф топоик зашто исто е ко да коментираме за некој манастир на слика.
И мене ме заинтригира во кој смисол мислиш прогрчки?
Илја дин,Илја бил ел Месија+++
нема друга вера освен правоверната,Христос е Месијата+++
Кон врв
vaskapraska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јуни.2008
Поени: 127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vaskapraska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2009 во 12:19
Па веројатно мисли на онаа добро воспоставена пркаса меѓу монасите да се срамат од својата националност, заради гркоугодение.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Maran Ata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2009 во 12:37
Originally posted by vaskapraska vaskapraska напиша:

Па веројатно мисли на онаа добро воспоставена пркаса меѓу монасите да се срамат од својата националност, заради гркоугодение.

А ти читаш мисли? Има памет човекот сам да си одговори
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vaskapraska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2009 во 12:39
Не читам мисли. Читам факти. Не сум толку јас по тие НЛО, вонземјани, јавувања на флеки, лепчиња, јајциња и читање на мисли ствари.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Maran Ata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2009 во 12:44
Ај не се секирај многу, Месси ќе те брише (се надевам)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Момче Македонче Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2009 во 12:52

Убаво кажано и сам немаше да се изразам толку добро.
„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Maran Ata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2009 во 12:53

Наведи еден пример.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vaskapraska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2009 во 12:56

плачка!

Ако мене ме брише, тебе треба да те банира трајно за сите отрови со кои го труеш форумот, за злобата што ти се очитува во секое слово, за навредите на христијанството и неговото учење, на куп христијани кои сме на овој форум, на верата на нашите татковци. Очекувам конечно да се стави крај на ова безумие со кое го затру форумов, меси, крајно време е да ги препознаеш кој на овој форум е змија.
Кон врв
DDarko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Миротворец

Регистриран: 14.Мај.2009
Поени: 4356
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DDarko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2009 во 13:11

I nekoj vernici se od ovde shto se sramat da si kazhat deka se Baptisti, pa sho...
Кон врв
DDarko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Миротворец

Регистриран: 14.Мај.2009
Поени: 4356
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DDarko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2009 во 13:12

плачка!

Ако мене ме брише, тебе треба да те банира трајно за сите отрови со кои го труеш форумот, за злобата што ти се очитува во секое слово, за навредите на христијанството и неговото учење, на куп христијани кои сме на овој форум, на верата на нашите татковци. Очекувам конечно да се стави крај на ова безумие со кое го затру форумов, меси, крајно време е да ги препознаеш кој на овој форум е змија.

Srcko pazi kako se odnesuvash so moite braka i sestri vo Hrista, pochnuvam da gubam kontrola...
Otide i ovaa tema...тагалутина
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Момче Македонче Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2009 во 13:13

Наведи еден пример.

На пример, колку е нормално монаси од Македонски манастир скоро секој викенд да патуваат во Грција???

И DDarko, како верник како тебе, почнува да губи контрола???

Изменето од Момче Македонче - 18.Септември.2009 во 13:13
Кон врв
ahmar1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Октомври.2008
Поени: 712
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ahmar1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2009 во 14:03

плачка!

На ова повеќе му е место на подфорумот за ЗДРАВЈЕ(и тоа ментално) отколку на вероисповед.Но нејсе..
ја би се осврнал на овој дел:

за навредите на христијанството ...., на верата на нашите татковци.

Ме интересира за кои ова татковци се мисли?!
познавајќи ги повеќето протестанти во Македонија во најдобар случај нивните родители се номинални правослaвци а камо ли па "библиски христијани".
Илја дин,Илја бил ел Месија+++
нема друга вера освен правоверната,Христос е Месијата+++
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 137138139140141 181>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,477 секунди.