![]() |
|
ПРАВОСЛАВНА УБАВИНА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 137138139140141 181> |
Автор | |||
Maran Ata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 3669 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Kакво е тоа про-грчко настроение? |
|||
+ Љубовта покрива многу гревови +
|
|||
![]() |
|||
Момче Македонче ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Август.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
||
Доста беа офф-топици од мене, продолжете да си постирате убавини и заборавете на моите постови ![]() |
|||
„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
|
|||
![]() |
|||
ahmar1 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 712 |
||
Не бе момче македонче,не се офф топоик зашто исто е ко да коментираме за некој манастир на слика.
И мене ме заинтригира во кој смисол мислиш прогрчки? |
|||
Илја дин,Илја бил ел Месија+++
нема друга вера освен правоверната,Христос е Месијата+++ |
|||
![]() |
|||
vaskapraska ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 127 |
||
Па веројатно мисли на онаа добро воспоставена пркаса меѓу монасите да се срамат од својата националност, заради гркоугодение.
|
|||
![]() |
|||
Maran Ata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 3669 |
||
А ти читаш мисли? Има памет човекот сам да си одговори ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
vaskapraska ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 127 |
||
Не читам мисли. Читам факти. Не сум толку јас по тие НЛО, вонземјани, јавувања на флеки, лепчиња, јајциња и читање на мисли ствари.
|
|||
![]() |
|||
||
Ај не се секирај многу, Месси ќе те брише (се надевам)
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Момче Македонче ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Август.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
||
Убаво кажано и сам немаше да се изразам толку добро. |
|||
„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
|
|||
![]() |
|||
||
Наведи еден пример. |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
плачка! Ако мене ме брише, тебе треба да те банира трајно за сите отрови со кои го труеш форумот, за злобата што ти се очитува во секое слово, за навредите на христијанството и неговото учење, на куп христијани кои сме на овој форум, на верата на нашите татковци. Очекувам конечно да се стави крај на ова безумие со кое го затру форумов, меси, крајно време е да ги препознаеш кој на овој форум е змија. |
|||
![]() |
|||
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
||
I nekoj vernici se od ovde shto se sramat da si kazhat deka se Baptisti, pa sho... |
|||
![]() |
|||
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
||
Srcko pazi kako se odnesuvash so moite braka i sestri vo Hrista, pochnuvam da gubam kontrola... Otide i ovaa tema... ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
На пример, колку е нормално монаси од Македонски манастир скоро секој викенд да патуваат во Грција??? И DDarko, како верник како тебе, почнува да губи контрола??? ![]() Изменето од Момче Македонче - 18.Септември.2009 во 13:13 |
|||
|
|||
![]() |
|||
ahmar1 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 712 |
||
На ова повеќе му е место на подфорумот за ЗДРАВЈЕ(и тоа ментално) отколку на вероисповед.Но нејсе.. ја би се осврнал на овој дел:
Ме интересира за кои ова татковци се мисли?! познавајќи ги повеќето протестанти во Македонија во најдобар случај нивните родители се номинални правослaвци а камо ли па "библиски христијани". |
|||
Илја дин,Илја бил ел Месија+++
нема друга вера освен правоверната,Христос е Месијата+++ |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 137138139140141 181> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |