![]() |
|
Омилена балада |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 18> |
Автор | |
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 28.Март.2006 во 11:52 |
za mene definitivno Stairway to Heaven - Led Zeppelin Don't cry - Guns'n'Roses i Angie - Rolling Stones ima uste mnogu baladi so gi sakam, ama ovie tri mi se..... |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Colling all Angels__Lenny Cravitz
Don't cry__Gun's Roses Angels__Robbie Williams |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Stairway to Heaven - Led Zeppelin
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Nightmare ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 02.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 40 |
Solider of fortune-Deep purple Harvest-Opeth
|
|
Belive in who you are,not in what they telling you that you are
|
|
![]() |
|
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
stairway to heaven-led zeppelin when a blind man cries-deep purple |
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
![]() |
|
NOT RESPONDING ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 516 |
Оваа првава е страва песна и МИСТИРДЕД од Парпл ми се свиѓа |
|
NOT RESPONDING е искра на надеж во сивилото на македонското форумџиство- www.tepajvreme.blog.com.mk)---(www.skapunk.blog.com.mk- SKA PUNK BLOG)
|
|
![]() |
|
Nightmare ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 02.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 40 |
Bryan Adams-Everything i do
|
|
Belive in who you are,not in what they telling you that you are
|
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Since I’ve Been Loving You__Led zeppelin
|
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
даниел бедингфиелд-мѕ нубмер оне...а сеа ја видов кирилицава...ќе разберите...
|
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
isto taka baby i,m gonna leave you-led zeppelin hollowed years-dream theater |
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
CHILD IN TIME - DEEP PURPLE
THE END - DOORS |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Лоу мило како се викаше таа што ја пушти кога се вракавме од Прилеп.. Што ти кажав дека е мммммммммм прекрасна и ја обожавам... Ја мешам многуууу
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
epa prvata sto ja napisav e taa............
![]() |
|
![]() |
|
Срце мое уф колку ја обожавам... Јас ја мешам со друга во наслов ама затоа те имам те*е ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |