|
Критики позитивни/негативни на личните тв |
Внеси реплика | страница <1 3839404142 46> |
Автор | |||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Filmadjika
го стави времето помеѓу нас лажна тампон изолација оти за нас не важат земските закони оти ние сме космички категории ние сме цел периоден систем ние сме теоријата на биг бенг ние имаме град во четвртата димензија и секој ден сме на друга адреса за да не може никој да нè најде па ни ние еден со друг |
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ubava e pesnata, tazna kako i ova vtoro vreme koga pak ja citam, izgleda denes e togas ubava e navistina , so slika na venera vo skolka e poubava no moit i taka |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
,,само чекам уморот од мене да се измори,, јас знам дека твоите песни не одговараат на ниеден поетски терк, и дека не би ги задоволиле критериумите на ниеден професионален критичар, но знам сигурно дека јас ги обожавам затоа што дишат! и знам дека ги препрочитувам по неколку пати, затоа што сакам да го вдишувам здивот кој со нив го испраќаш. Поздрав до тебе голем поету |
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Само две букви имам да кажам за ова Збунко.
-Уф
|
|||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
чувствувај ме...
Облечена во излитен балски фустан за матура со засушени дамки од црвено вино, години минав оплакувајќи го своето умирање. Те сакам, ме сакаш, зашто сме направени од ист материјал и двајцата насадени накриво. Лицемерна е нашата смеа, патетичен обид да бидеме како другите, и пак е само увертира во мол Бетовен, moonlight sonata и... ме имаш... те имам... убаво е... Требаше прво да се навикнеме на нашите искри па после да си ги спржиме очите. гушни ме... сокриј ме... тука си... топло е.... добро е.... ах мори .... |
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
koja majka ja rodi devojkava |
|||
|
|||
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
-------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------- јас нема да ти кажувам излитени фрази од типот, не предавај се, утре е нов ден зашто се ова нашите секојдневни прашања за целта или бесмисленоста како и да е, она што овде се чувствува е моментално излиен бес, никако став на очајник што сепак е добро, зашто тоа е патот до длабочината те поздравувам и те разбирам |
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
кокош - секој ден ни снесуваш се поубави јајца... |
|||
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ставај тавчето да праиме кајгана
|
|||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Додека те чекам,
уморна од жонглирање со уплашени мисли безволно се предавам на сожалувањето. Капи месечината по мојот темен прозор ja потценувам и неа и се' што нема врска со тебе Добра ми е мене болката, ако и таа замине, ќе немам ништо твое.
Имаш поглед за кој вреди да се умре
и ќуд, која не ми дава да живеам.
Се навикна веќе на моите подароци од скршена гордост
Те молам не земај ми ја лагата,
вистината ќе побара да свртам страница, а јас тоа не можам
Додека те чекам, се повеќе верувам дека утрото ќе дојде со празни куфери. Не јадам гомна, избриши ја ако не ти се допаѓа.
Definitivno kvaliteteno jajce
|
|||
|
|||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Абе од оваа Кејт, ме фаќа мерак за молчалива љубов |
|||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Денес ми недостасуваш,
а јас пробувам да те заменам со Гриоти. Гриоти...хмммм...а да ја земеш вагата при рака |
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
Внеси реплика | страница <1 3839404142 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |