IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Духови
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Духови

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2324252627 42>
Автор
Порака
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2009 во 21:14
Koga nekoe komsisko dete se dere pokraj majka mu i ja na pominuvanje :
 - E, dete, go prodavate ?
I posle tie deca begaat samo stom ke mi ja vidat senkata. ѓавол
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2009 во 21:28
Vazna,ti nesto mnogu hrabra mi izgledas?размислување
Ubedena sum deka tebe na polnokj,doma da ti zatropa nesto
kje ja dignes cela zgrada na noze...
taka da pls,ne nosi zaklucoci koi se kosat so mojata sluchka
ili vozdrzi se od komentariдоста%20е
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
ВАЖНА Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Оптимист

Регистриран: 09.Јануари.2009
Поени: 1664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ВАЖНА Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2009 во 14:11
валерија јас сум храбра!голема%20насмевка
ако нешто ми затропа на полноќ ќе седнам ќе размислам рационално..можеби е ветар,можеби некој од комшиите отишол во веце или ноќеска му се пријало па тропаплазењеголема%20насмевкапотоа некој можеби некој од кај мене дома отишол до веце отишол да јаде,отишол на воздух на тераса се е можно де..потоа ако не е ништо од ова и ако нешто ми се појави или слушнам повторно ќе го сликам тоа нешто или снимам но чисто се сомневам дека нешто ќе ми затропа оти не постојат духови..
Духови,вештерки,вампири..постојат ама само во приказните и бајкитенамигнувањеАј поздрав
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2009 во 14:40
Nekogas racionalnosta ne nosi resenie za paranormalnoto Vaznaнамигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ВАЖНА Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2009 во 14:43
добро валеријанамигнувањети си имаш свое мислење јас свое. Неможеме да се разубедиме нели?
Ама сакам да те прашам нешто во врска со твојата приказна во темата вампири..тоа што го раскажа за тоа селото демек го тероризирале вампири зарем навистина веруваш и во вампири? смеење
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2009 во 14:48

Vazna,tvojata ironichna nasmevka mi pokazuva kolku vsusnost imas pogreshna i "tesna"percepcija za mnogu nesta...

Veruvam deka ti fali povekje fleksibilnost
najmalku sakam da te razubeduvam
Dali postojat Duhovi,sigurno ne si ti taa koja treba da odgatne
od pricina sto ne si dosiveala nisto slicno...

Изменето од Valerija - 17.Септември.2009 во 21:33
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ВАЖНА Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2009 во 14:52
добро ајде не пишам веќе ништо во врска со твојата приказнанамигнување
ти си мислиш едно јас другонамигнување
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2009 во 15:04
I ne treba da pises okolku mojata sluchka
od pricina sto jas dozivev nesto i jas sum svedok
a ti si samo "citatel"
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2009 во 18:43
Важна, навистина твоите постови се иритирачки и сосема не оддалечија од топикот-Духови. И ја расипаа темата.

Ваквите теми за паранормалното навистина не се за секого.

Воопшто не си повикана да негираш нешто овдека и друг да ти образложува.
Ако не ти се чита темава (а гледам убаво си се залепила за истата) оди на нешто поинтересно за тебе, нешто каде аргументирано можеш да се спротивставиш.

Ова сфати го како опомена.
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Септември.2009 во 11:02

Кажувањата за духови постоеле од секогаш и ќе постојат. Иако се објаснувани преку повеќе аспекти (медицински,психолошки, парапсихолошки, духовен.....) досега не е најдено најсоодветно објаснување....Меѓутоа не може да се игнорира фактот дека е огромен бројот на луѓе кои имале вакви искуства.....

Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
sneska_v Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јуни.2009
Поени: 3455
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Септември.2009 во 14:12
Jas ne veruvav vo duxovi, ama mene ova mi se sluci,sega sekoj si ima prvo na svoe mislenje, se ezam koga pomislam na taa slucka, ima eden vistinit slucaj ne znam dali znaete za Kocani deka ima brana Gradce, sega toa Gradce bilo selo, i koga ja pustile branata vo upotreba go poplavila seloto, pod branata se naoga se uste selo,luge kazuvaat koi nurkale deka se uste postojat kuku, furni, selo, za vreme na pustanjeto na branata imalo svadba vo seloto, e sega misterijata ovde e deka se pojavuva bela nevesta vo belo, sekoj od Kocani ke vi kaze, jas licno ne sum videla, ama luge kazuvaat deka videle,i taka
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ВАЖНА Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2009 во 15:11
снешка тоа е измислица да ве плашатнамигнување
сум чула јас за таа приказна и за многу други вакви глупости...

Кон врв
DDarko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Миротворец

Регистриран: 14.Мај.2009
Поени: 4356
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DDarko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2009 во 16:12
Originally posted by ВАЖНА ВАЖНА напиша:

снешка тоа е измислица да ве плашатнамигнување
сум чула јас за таа приказна и за многу други вакви глупости...

Tochno...
Kaj nas ima nekoj muabeti vo edno Stipsko selo deka se pojavuvala isto taka nekoja nevesta, demek umrela na prvata brachna nok, ova ona, gluposti!!!
Koga ke vidam ke veruvam!голема%20насмевка
Isto vo Stip se zboruva deka imalo nekoja kuka so bilijard i vo nea navecer lugeto chustvuvale dopir i razni zvuci...
Samo prazni muabeti da sozdadat zamisluvanje kaj lugeto!
Кон врв
kompas Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 21.Септември.2009
Поени: 14
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kompas Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Септември.2009 во 02:02
Znachi imame tuka gleam nekoi ubeduvanja dali postojat ili ne postojat paranormalni pojavi ...

Jas lichno veruvam vo toa i lugje shto gi znam imaat iskuseno tie raboti mi imaat kazano nekoi stvari ..
tuku poentata mi beshe deka sekogash ima takanarecheni
SKEPTICI koi negiraat paranormalni pojavi( koi raka na srce vo deneshno vreme e teshko da gi promashish ), gi imalo, gi ima i kje gi ima!
Niv ne mozesh da gi ubedish duri i elvis Prisli da se pojavi pred niv!!
Setete se samo na nastanot so studentite i slikata koga Sv. Petka im se pojavi na slika 3 metri od najblikata karpa kako lebdi vo vozduh ....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2324252627 42>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.