|
Што сте во подзнак? |
Внеси реплика | страница <1234 9> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pojma nemam...ima takov podznak ?
|
|
Vercingetorix
Сениор Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 421 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ni ja ne znam sto sum u horoskop. Poise veruvam u gravcinja.
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sum lav
|
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А знае ли некој како се открива тоа?..
јас искрено не знам.. |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мислам дека беше нешто со саатот кога си роден, денот... и едно табелче има... си го бараш подзнакот... јас сум си дупло ракче |
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
според часот на раѓање... имаш на претходната страница линк како да откриеш што си во подзнак... ама најточно ќе ти определи некој добар астролог што ќе ти направи натална карта |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
hermiona
Сениор Регистриран: 04.Април.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 564 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lav
|
|
Тоа што поминало ,веќе не постои ,тоа што ќе биде ,се уште не дошло.Па,тогаш што постои? Само онаа точка во која се спојува минатото и иднината.Ете ,во таа точка е целиот наш живот
|
|
CVETA777
Нов член Регистриран: 20.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лав со подзнак Јарец, а сите планети ми се во девица. Што значи имам најмногу карактеристики на девица.
Изменето од CVETA777 - 20.Септември.2009 во 23:17 |
|
IzGubEnA
Сениор Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
devica
|
|
|
|
Дак
Сениор Регистриран: 09.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Риби...
|
|
Љубов и само љубов
|
|
kompas
Нов член Регистриран: 21.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Libra
Your psychological nature is sanguine and communicative or nervous and introverted, depending on who, either Venus or Saturn, is the strongest. Libra is ruled by both Venus, the principle of harmony, extraversion, attractiveness, outgoing and airy in this sign, and by Saturn, the principle of rigour, introversion, restraint, concentration and meditation. Unless Saturn is very strong in the chart, Libra is delicate, charming, sociable, perpetually compromising. For this reason, you may sometimes come across as hesitant and weak because you dare not to insist or to give your opinion. You prefer to act as a unifier, an element of understanding and equity, even though it is detrimental to your own assertiveness. You loathe violence, you spare no efforts for the sake of pacification and you adjust to the situation with flexibility and charm. With this Ascendant, you come across as sentimental, charming, polite, delicate, refined, loyal, peace-loving, fair, distinguished, light, romantic, cultured, airy, likeable, neat, perfectionist, caring, gentle, quiet, tidy, artistic, tolerant, lenient, sociable, seductive, elegant, kind, with a taste for aesthetics. But you may also be hesitant, weak, wavering, selfish, fragile, indecisive, fearful, indolent, cold or even, insensitive. ete shto mi ispadna :D |
|
ana sk
Сениор Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bik a podznak lav
|
|
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
|
mariija
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lav
|
|
Внеси реплика | страница <1234 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |