|
Ваши предлози до владата |
Внеси реплика | страница <1 2223242526 86> |
Автор | |
Diogen
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 355 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прочитав еден пост погоре за автомобилите, па бидејќи имам слична мака ќе предложам нешто до владата. Еве, на пример , меркам да купам семеен автомобил во Ц класа, ама сакам нормален мотор од 1600 ццм. Е сега, разликата 1600 и 1400 ццм е само 200 ццм. Но за таа разлика треба да платам и до 3000 ЕУР повеќе - тотален апсурд. Проблемот е што гледам дека за мотор од 1600 ццм се плаќа двојно повисока царина ???? и 5 пати повисока акциза !!??? Затоа , предлагам да има единствена царинска стапка и единствена стапка на акциза ( ако веќе не ја укинуваат, оти според логика на владата , автомобилот е луксузна роба), па да не ме иритира кога сакам да купам кола со нормален мотор. Вака, чекам подобри времиња , и возам стара кола - оптимист....... |
|
ss_derIvat_ss
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 113 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абре луѓе нели воведовте употреба на хартиени кеси. Па упм, што не го спроведете како што треба. Скоро у сите маркети можеш само да купиш пластична кеса. Толку ли сте глупи мме...
Изменето од Анастеа - 12.Септември.2009 во 20:04 |
|
|
|
konan
Сениор Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja so vladata nemam nisto, odnosni i taka ne reckat nikoj ziv
|
|
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od kaj znaes bre konance
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да не вработува само ПАРТИСКИ ПОСЛУШНИЦИ. Нека мисли малку и на НАРОДОТ инаку нека го прашат Перо Гошев што може да им е случи?
Изменето од orlov - 16.Септември.2009 во 15:40 |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
lilica
Сениор Регистриран: 29.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас имам предлог до владата - Нека достоинствено си ги признае сите пропусти и си замине во историјата, пред срамно да ја исфри народот од кабинетите!
Фер промена ни е неопходна, без војна и жртви! А.... и .....попаметниот попушта! ....... ......... ......... Значи - ОДИ СИ! |
|
Кој бара ќе најде.
|
|
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве јас би те подржал ако предложиш адекватна замена... Ако мислиш да ги откопуваш оние што веќе се во историја тогаш гадно се лажеш... Изменето од Анастеа - 16.Септември.2009 во 18:41 |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас сум ЗА. Но, ни по која цена пак да се бара некој да се врати СДСМ. И тие се исто говно. На Акедониоја и е отребна свежа крв. Значи НОВИ и ЧЕСНИ ЛУЃЕ. Тогаш............ Ајде сите форумџии да гласаме. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mojot predlog e edinstven...i edino dobar za drzavava:.....
.....site,..kolku shto se ..zivi da se sozidaat vo onoj ..noviot staklen peshachki post...ushte i ako moze vo stakleniot del da se butnat...e togash...veruvam deka mostot ke bide edinstvena svetska atrakcija!...ako mu mislat dobro na narodov .,..i ke go napravat toa! Изменето од brza - 16.Септември.2009 во 18:36 |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
брзџа и орлов, за последните коментари
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
lilica
Сениор Регистриран: 29.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто на сите им асоцира на СДСМ, ако се споменат избори?
Па нека победи подобриот! Имаме ли други алтернативи, кои се? |
|
Кој бара ќе најде.
|
|
Ateist
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам најдобар предлог до владата
ДА си оди додека не укакала се |
|
Да бидеш верник е исто како да си слеп, а да раскажуваш за светлината (Атеист)
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo da prduzi taka
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ами да си оди ами кој ќе дојде ??????? сепак е најдобро СТАТУСКВО |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Внеси реплика | страница <1 2223242526 86> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |