|
Пофалби и жалби за Македонија |
Внеси реплика | страница 123 17> |
Автор | ||
igorcence
Група Регистриран: 18.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 56 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 16.Септември.2009 во 00:23 |
|
Na ovaa tema bi mozelo da gi iskazeme nasite mislenja za pozitivnite i negativnite strani na nasava mila drzavicka Makedonija.Pa eve jas da ja zapocnam a vie mozete da me popravite dokolku gresam NEGATINA STRANA:ne se znae koj jade koj pie toest snajdi se pa zivej POZITIVNA STRANA:koga ke ja napravat ke vi ja dopisam
Изменето од igorcence - 16.Септември.2009 во 02:21 |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
lele so uba tema za kritizeri i nihilisti,,,, pole za prav pir
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Чекај Игорченце, допрецизирај ја темава: мислиш пофалби и жалби за државата или за властите (сегашни, бивши, идни...), за политиката? И тие смајлињата да ги намалиш малку, да не правиме сликовница од подфорумот. |
||
igorcence
Група Регистриран: 18.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 56 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
lilica
Сениор Регистриран: 29.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако Државата сме јас, ти и сите во Влада. Што јас и ти ( или народот ) сме направиле, па за да има мегдан Владата да се критикува? ЖАЛБИ за Македонија Протестираш - НЕ Штрајкуваш - НЕ Атентат на некој од власта - НЕ , чувај боже Закана со бомба - НЕ Тужба на Државата до некој суд во странство - НЕ Нешто БИЛО ШТО - НЕ ПОФАЛБА за Македонија .........................( нема со што овој народ да се пофали.Се крие во дупка. ) А... за Владата имам пофалба - Само напред, јавај не додека можеш кога сме недоквакани!Преродбата нека се исполни! Жалба од власта или владетелот - немам, оти што си сака , тоа си прави, кога во него е и каменот и оревот!......... ........Ем да се смееш, ем да плачеш!...... Изменето од Анастеа - 16.Септември.2009 во 11:54 |
||
Кој бара ќе најде.
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
зошто да не навредува реалната слика на состојбите
треба ли да раскажуваме само за розовите страни? е па реалноста не е розова живееме во држава која ги штити единствено криминалците поштениот народ на оваа држава и е потребен само да ја полни буџетската каса...од каде? на власта тоа не и е гајле...битно да се плати имам прашање до народот Македонски(ама да не се навреди некој) -до кога бе народе Македонски секои четири години ќе ги наградуваме апашите(од која и да се партија тие)? |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Најголема пофалба до владата!!!
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
тоа е само парола сега објасни на што се должи пофалбата |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
ВАЖНА
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добро веднаш ќе објаснам!
Заради големите успеси на владата кои неможам да ги набројам затоа што се многу ќе пишувам до утре ако почнам да набројувам! Па како е можно да не ги забележиш сите успеси на владата? |
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ги забележувам ма како не?
сакав да проверам дали перцепцијата ни е иста а за објаснувањево имаш чиста 5 ептен ми објасни,еј,онака политички... |
||
|
||
lilica
Сениор Регистриран: 29.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЕЈ, кажи само два успеха - да не се мачиш до утре со пишување!........Има ли?.........а? |
||
Кој бара ќе најде.
|
||
ВАЖНА
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ОК
1. Бесплатни учебници 2. Бесплатен превоз за учениците Ова се најсвежи |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koj be toa , tuka,.... se zali na zemjava?! sram ...i aram ..da vie !!
Изменето од brza - 16.Септември.2009 во 18:40 |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Внеси реплика | страница 123 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |