IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Духови
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Духови

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2223242526 42>
Автор
Порака
ВАЖНА Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Оптимист

Регистриран: 09.Јануари.2009
Статус: Офлајн
Поени: 1664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ВАЖНА Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Септември.2009 во 15:05
Абе не постојат духови што се замарате ја прочитав цела тема сите постови и тоа на Валерија случката..ливтот бил расипан а тоа детето само привидение од умор на полноч нели било? Епа и се спиело на Валеријанамигнување
Една гушкаголемо%20гушкањеи не се плашете бренамигнување
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2009 во 09:01
Vazna,ne mozes da zaklucis nesto na koe ne si prisustvuvala,neli?
Niti lift bese rasipan,niti jas bev preumorna...
Celata sluchka bese cudna i neobjasniva i bas se desi na polnok?
Neli toa polnokj ti znaci nesto?
a jas nemam namera da objasnuvam na skeptici..

Veruvam kje ti se "sluci"slicno
i kje poveruvasнамигнување

Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2009 во 11:16
Se plasam mnogu od taa pomisla i za toa ne ni sakam da razmisluvamскелет

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ВАЖНА Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2009 во 14:27
Originally posted by Valerija Valerija напиша:

Vazna,ne mozes da zaklucis nesto na koe ne si prisustvuvala,neli?
Niti lift bese rasipan,niti jas bev preumorna...
Celata sluchka bese cudna i neobjasniva i bas se desi na polnok?
Neli toa polnokj ti znaci nesto?
a jas nemam namera da objasnuvam na skeptici..

Veruvam kje ti se "sluci"slicno
i kje poveruvasнамигнување

Абе валерија вака сега. Ливтот зарем неможе да се расипе без разлика колку е саат? Потоа тоа детето пред врата..па и самата викаш тоа било на полноќ епа на човечкиот организам му треба спиење а ти на полноќ и така како што ти се спиело, од умор ти се привидело нештонамигнување
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2009 во 14:54
Vazna
Se gleda deka sakas da me razubeduvas...
tvoe mislenje e toa,ne se zamaram so tvoite stavovi
koi nemaat vrska so ona sto jas go vidov..

Taka da ,uzivaj..ne me razubeduvaj te molam..

Kje dozives mozebi nekogas sredba so nesto slicno
i kje pises ovde iskustvoнамигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ВАЖНА Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2009 во 14:56
Абе валерија зарем толку многу си сигурна дека постојат духови? Јас дур видам не верувамнамигнување
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2009 во 15:07
Vazna,

Mojata sluchka ja napisav vo tema Duhovi
ne rekov deka se razboti za DUH...
ednostavno se raboti za paranormalna pojava
koja za zal,nekoi ne ja sfakjaat,ednostavno ne mozat da ja dolovat

Tvoe e dali veruvas ili,ne
Moe bese da spodelam nesto koe mene mi se slucilo
i za koe nemam nekoe razumno objasnuvanje...

Samo znam deka ne e nesto koe spagja vo grupata na normalnite pojavi
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2009 во 15:08
Vazna

Ti i da vidis mislam nema da veruvas,
pak kje povrzuvas so nesto kako rasipan lift, potreba za son
ednostavno nekoi ne veruvaat i toa e toa,nema sto da se dodade..
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2009 во 15:14
Originally posted by Valerija Valerija напиша:

Marija,mila...
Ne sum ja raskazala mojata sluchka ovde na Forum
Ama koga ja vidov temata,si vikam zasto da ne...
Eve ja mojata sredba so nesto od tret vid

"Bese 19 sproti 20 maj,1992...imav kaj mene na gosti dve drugarki,se zezavme,se smeevme...koga resija da si odat,jas kako domakjinka sakav da gi ispratam..ama do dole,do vlez (ziveam u zgrada)...
Se isprativme,vleguvam u lift,onaka nonshalantno...stiskam kopche za na moj sprat -3-ti...vrata od lift se zatvara,...?????
I sega,pazi...gore na kontrolnata tablichka,kade se menuvaat brojjcinjata za katovite....gledam stoi P...znaci prizemje...a lift se dvizi....ne se menuvaat spratovite t.e brojcinjata.....????? Mina izvesen period i liftot zastana...osekjav nekoja nepoznatost,nesto sto na blic,me odvoi od normalniot svet,
Za minutka gore se pojavuva brojka 18..(a zgradata ima 12 kata)
ja otvaram vratata,seta zbuneta...i ona sto go vidov levo od mene...a pred chergiceto na eden stan...bese nesto nalik na dete...golemina na bebe...legnato dole..pred vrata...ali obleceno u crno....
Se stapisav....izletav od lift,nakaj skalite,neznaev na koj kat se naogjam...
ona sto vidov e 12-kat-potkrovje...i kako luda sum trcala do treti kat....
Koga vlegov saatot bese tocno polnokj...
Neznam sto mi se desi taa vecer,ali od koren mi go smeni stavot kon parapsiholoshkite fenomeni...."
Znaci lift...se dvizi....ne me nosi na moj kat,me nosi gore,namerno do mestoto..da go vidam"fenomenot"
I do den denes,neznam sto bese toa.....
Dete,malecko...u crno..na 12 kat u moja zgrada...

Многу чудно, целата се ежам.загриженост
Многу е лесно некој кој не доживеал нешто “паранормално“ да заклучи дека нешто се причинило, се случило само од себе (како кај мене со камчињата што ме мавнаа-од никаде, итн).

Пред триесетина години, баба ми ја продаде куќата, стара, но убава како сарај со галерија внатре, со двор 2000 м квадратни,и секакви овошки и ртастенија во него...Во ена живееле и починале (од старост) многу генерации.

Се случуваше-со години чуден феномен: ноќе им се качуваше некој по скали дишејќи исто како покојниот татко на баба ми, им фрлаше камења од полноќ до зори а наутро немаше ни траг од тоа, и куп др. работи. Што е најјезиво, од новите сопственици жива остана само една ретардирана ќерка, сите изумреа, Бог да чува)

МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2009 во 15:29
Maria,tocno taka
Ne se trudam da razubeduvam nekoj koj e ubeden
deka postoi samo ova sto go gleda,slusa,osekja...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ВАЖНА Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2009 во 17:32
Абе валерија кога веќе тврдиш дека тоа детето не е халуцинација требало да појдеш до него да му речеш кој си бе ти? Шо бараш тука? Да го допреш..! Да зазвониш на вратата пред која се наоѓало тоа нешто ако ти отвори некој да разговарате а ако не било халуцинација ќе го видите и двајцата тоа..
намигнување

Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2009 во 20:01
Originally posted by ВАЖНА ВАЖНА напиша:

Абе валерија кога веќе тврдиш дека тоа детето не е халуцинација требало да појдеш до него да му речеш кој си бе ти? Шо бараш тука? Да го допреш..! Да зазвониш на вратата пред која се наоѓало тоа нешто ако ти отвори некој да разговарате а ако не било халуцинација ќе го видите и двајцата тоа..
намигнување

Така е тоа, ќе одиш и ќе поѕвониш “Абе зградава имала 18 спрата не сум знаела, како се најде ти овде“?скелет ?(ако не ги наполниш гаќите во меѓувреме)

Мислам, како си давате право да кажете дека некој халуцинира од умор или незнам што-кога не сте имале такво искуство?

Со мали исклучоци, сите ние кои пишуваме на форумов сме психофизички здрави личности, не можеш туку така да разубедиш некого дека ен му се случило нешто што му се случило.

Исто како сега на пример ти си била денес незнам на ручек кај “Џино“, а јас те разубедувам дека ти се причинило.

Ако веќе ја читате темава, или обидете се да дадтете разумно објаснување (ако иматенамигнување), слично искуство, или просто_НИШТО, само респект, но да разубедувате? Тоа е како во здрав мозок...

МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2009 во 20:12
Mene cesto mi se slucuva nekoe dete fateno za raka za majka mu da pokaze nakaj mene i da rece : - E, tato !  изненадување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ВАЖНА Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Септември.2009 во 20:45
збунет е стварно си откаченгазење%20од%20смеењесамо се сомневам дека тоа е халуцинацијагазење%20од%20смеење
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2223242526 42>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.