|
Дали му верувате на Груевски? |
Внеси реплика | страница <1 3132333435 76> |
Автор | |
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Choekot si e super. e sega na opozicijata i preci i komentira bez sram a so zelba da bide na negovo mesto ( ne e tajna toa ! ) e teshko deka ke go zemat negovoto mesto.
|
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од zabegan - 01.Септември.2009 во 11:38 |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Zdravko81
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
veruvam vo toa shto Gruevski go pravi ama neznam oti me terash da ti dokazuvam. Jas ne sum dolzen tebe da te obrazuvam. Jas komentiram moe viduvanje. a ne tvoi potrebi.
|
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нема никаква потреба да се надмудрувате или убедувате едни со други во исправноста на вашите ставови.
Секој со своето мислење, но почитувајте го и туѓото. |
|
Zdravko81
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
veruvam vo rabotata na Gruevski i nemam za zal so kogo da se prepukavam.
Изменето од Анастеа - 01.Септември.2009 во 11:55 |
|
|
|
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Верувам во Груевски!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Верувај и не викај толку, пишувај со нормален фонт.
|
|
Момче Македонче
Сениор Регистриран: 16.Август.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не само на Груевски, не верувам во ниту еден политичар, без разлика дали се на високо или ниско ниво во некоја партија. Еднаш верував во еден и многу се разочарав
Изменето од Момче Македонче - 16.Септември.2009 во 18:28 |
|
„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
|
|
Zdravko81
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Grueski si ja raboti rabotata i timot okolu nego e dobar.
|
|
|
|
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
здравкосе согласувам со тебе
|
|
Zdravko81
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
, coekot si e dobar. Vaka ke vi kazam neshto za Gruevski: ako si ja rabotish rabotata chesno i posteno i se trudish da dadesh doprinos ke te prifati i ke raboti vo sklad so tebe i ti so nego. A ako ne rabotish chesno i poshteno ke te otfrli bez pardon. Jas se soglasuvam so negovoto mislenje, i go imam istoto mislenje za tie raboti. pazarna ekonomija se vika toa. ako si ja brkash rabotata ke odi a ako mamish ke te mamat i ke tonish. pa tuka nikoj nesaka da rizikuva i da faka rabota so tebe, zatoa B.C. zgreshi shto se vrati na chelo na SDSM. Grueski dobro si ja brka rabotata.
|
|
|
|
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Zdravko81
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke te popravam mileg malce, Grieski ne e sevishen, premier e, odlicno ja vodi politikata na Makedonija i veruvam deka taka ke prodolzi a veruvanjeto proizleguva od delata i naporite koi gi pravi so negoviot tim, no moze ke ima i podobar od nego vo naredniot period i moram da kazam deka toj ke bidi mozebi i tokmu od Grueski predlozen. Za Grueski sekogash bilo i e najvazno da se funkcionira vo tim i sekoj da si dade doprinos vo rabotata.
|
|
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Груевски е роден лидер.
Оние кои учат менаџмент знаат дека лидерот може да биде избран од повисоките инстанци но не мора да биде функционален, додека вистинскиот водач се раѓа (како што сите сме си имале некоја дежурна ѕвезда во друштвото, одделението...) Груевски има добро зацртан план, работи и не шиша многу кој што збори, делата ќе си покажат. Ќе видиме, впрочем ќе има и други избори. Ова опозицијава не е опозиција туку гладијатори, само го јадат, со ништо не се задоволни, те зошто имало земјотрес (а кој од нив пред тоа одел да посети загрозени места), те зошто бродов потонал, те времето е променливо... Изменето од Анастеа - 16.Септември.2009 во 23:24 |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Внеси реплика | страница <1 3132333435 76> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |