|
Што мислите за серијата серанови? |
Внеси реплика |
Автор | |
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 13.Септември.2009 во 11:48 |
Јас мислам дека е супер
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
интересна е, често смешна, шпанците ги бива за комедии
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми се свиѓа ок е..знае да ме насмее а и децава ама пораснаа,понатака низ сезоните..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
која е таа серија ???
|
|
Момче Македонче
Сениор Регистриран: 16.Август.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас мислам дека серијата може слободно да се нарече „посранови“.
Ја глеав пред некој месец и имаше неверојатно дебилен крај. |
|
„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шпанска е,ама оригинал шпанска не од овие мексиканскиве глупости..ја даваа пред некое време на а1 во околу 9 сабајле,ако не се лажам,сеа глеам ја репризираат на а2..интересна е според мене..за опуштање.. |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Баш ми е забавна, ја гледав уште кога прв пат ја дадоа на а1, а и сега ја гледам кога ке ја начекам..супер е !
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
ace_boy
Сениор BADBOY Регистриран: 04.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 158 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa zakon e ama tete uste pozakon
|
|
House
Нов член Регистриран: 17.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ја глеам ,не сум глеал ни 2 секунди од оваа серија.
|
|
s_girl
Сениор Регистриран: 08.Јануари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 204 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кефче е, секош успева да ме насмеј :)
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Интересна е...Ми се допаѓаше додека беше на А1...
Сега само репризи на А2 даваат од неа |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
серијава е супер, ко ја даваа на а1 само за тоа станував специјално
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |