|
СДСМ да ја разобличи недемократската власт на ВМРО |
Внеси реплика | страница <1 1617181920 23> |
Автор | |
Момче Македонче
Сениор Регистриран: 16.Август.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Убаво си пишува во вицов:
|
|
„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Незнам колку се издржливи....како првачиња се возбудени овие два дена...
ПС...Момче, го прочитавме и првиот пат....
Изменето од ninja_34 - 14.Септември.2009 во 08:18 |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1.ima tema za vicovi.
2. SDSM ne ja nauci lekcijata i pak gi pravi istite greshki sho znaci ke ima isti rezultati i na narednite izbori. (ako ne i poloshi) |
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1. Вицот е во контекст со темата....
2. И грујо не ја научи лекцијата од "Војводата Љубчо" да не се закача со Бранко....
|
|
|
|
Zdravko81
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
demek Branko pak ke iscenira vojna, neli ?
|
|
|
|
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
анастеа не се согласувам со тебе! Ќе ти кажам и зошто. вмро-дпмне не се слепи и ќорави. Луѓе како не разбирате дека не треба да им верувате на тие комуњари-сдсмовци!? Само лажат и бранко шо вика пчелка има само нови лажги ама он си е стариот. сдсм ако НЕДАЈ БОЖЕ дојде на влас (ама нема ни да дојде) Македонија ќе стане толку бедна што сите ќе одиме голи и боси а Бранко и компанија(комуњарска-сдсмовска) ќе одат со по две три бунди на нив.Ме сваќаш? Изменето од Анастеа - 14.Септември.2009 во 13:54 |
|
ВАЖНА
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бранко со ова сака да каже: Македонија нема во никој случај да влезе во европа со нас(сдсм)ќе ја направиме бедна.Македонија ќе оди во пропаст! Ние ќе крадеме и ќе лажеме а вие ќе ни верувате.Ние ќе почнеме да градиме бедна и неубава Македонија! И на крај бУЧКо ќе додаде.. БРААНЕЕЕ ТИ РЕКОВ НАПРЕД НЕ НАЗАТ Ете вакво ќе биде владеењето на сдсм! Ти се допаѓа ли? Изменето од ВАЖНА - 14.Септември.2009 во 15:41 |
|
ВАЖНА
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ОК
Значи се согласувам со милег,пчелка и во врска со вицот сакам да кажам дека е оргиналот за бучко а не за грујо! |
|
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па да ти кажам искрено, многу повеќе ми се допаѓа отколку некој да ме лаже и да ме врти во круг 24/7 ....
Гледам колку се усреќивме и со овие, сегашниве. Разлика нема, освен тоа што по цели денови не убедуваат колку ни е убаво, колку сме паметни, колку сите не сакаат и ни се восхитуваат, колку јака економија имаме..... А во позадина, тонеме и тоа со темпо како никогаш до сега...
|
|
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas nikako nemozam da sfatam edna rabota....zashto privrzanicite na ''momentalno'' vladejachkata partija se tolku mnogu voznemireni od novata programa na SDSM i od staro-noviot lider, ako vekje odnapred go znaat ishodot?
Zoshto tolkav nemir,zashto se dovedeni do deredze da falsifikuvaat flaeri ,shto li e toa shto gi voznemiruva? Ma dajte lugje opushtete se,pa toa e samo Branko so negovite idei ,nemora da znachi i deka kje se realiziraat. Ama sepak da ostavime na vremeto,toa kje bide najgolem pokazatel kako kje se odvivaat rabotite |
|
ВАЖНА
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас ич не сум вознемирена како што рече тоа е само бранко исти си е зелен во умот и пак ќе кажува лажги..а сетете се на оноа неговото..
НА 15-СЕПТЕМВРИИИИИИ |
|
Zdravko81
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Edna krekcija, VAZNA, Branko ic ne e zelen, toj mnogu e lukav i znae shto saka, ama teshko deka ke go dobie. neznam kako nekoj nemoze da svati deka SDSM imashe dovolno vreme da go pridobie narodot, no namesto toa si gi polnea gjebovite, gradea palati, vili,mercedesi i nesnam shto... A od druga strana VMRO DPMNE i koalicija jasno i transparentno si rabotat za narodot.
|
|
|
|
konan
Сениор Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ve citam i vi se cudam na umot, abe istoe zs ne svatite? a ti vazna koj se komunjari? mislam ovie od vmro ako im poglednis pod cergice site imat po edno znamence na sdsm, a doma uste si gi cuvat KPJU kniskite, odnosno da se izrazam po tvoe komunjarskite kniski
|
|
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
|
|
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Важна ма ... ТЕ ОБОЖАВАМ...... .... и не мора да се сеќаваме.... на тој септември....остана запишан во историјата,,,,
Инаку , да , јас сум малку вознемирена од појавата на староновиот Бранко...
Таков, харизматичен преварант, како него... не е виден на нашиве простори... еден единствен е.....
|
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
Внеси реплика | страница <1 1617181920 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |