IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - СДСМ да ја разобличи недемократската власт на ВМРО
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

СДСМ да ја разобличи недемократската власт на ВМРО

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1617181920 23>
Автор
Порака
Момче Македонче Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Август.2009
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Момче Македонче Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2009 во 08:15
Убаво си пишува во вицов:
Цитирај
Отишол Груевски кај берберот брицо да се подсрижи и како што е редот почнале муабет и брицо го прашува абе Коле се плашиш ли од Бранко Црвенковски, а овој одма, ма каков Бранко готов е тој нема што да се плашам, па го прашува а од Фрчко се плашиш ли а овој каков Фрчко кој е тој Фрчко, па го прашува а од Тито се плашиш ли а овој одма, каков Тито ние го растуривме Тито тој повеќе нема ништо, па го прашува а од Бранко Црвенковски се плашиш ли а овој малце лут абе каков Бранко нели ти кажав еднаш нема ништо тој, брицо продолжува а Коле од Андов се плашиш ли а овој одма каков Андов тој нема веќе партија му ја растуривме од него ќе се плашам, а од Ахмети се плашиш ли овој одма, ма готов е и тој на овие избори, па го прашува а од Манасиевски се плашиш ли, а овј абе каков Манасиевски и тој нема што да бара веќе готов е, и пак брицо го прашува а од Бранко Црвенковски се плашиш ли, и Груевски веќе многу лут му вика абе два пати ти реков не се плашам и не ме прашувај веќе за него, што си запнал толку од никој не се плашам па ни од него,,, и тогаш брицо му вика абе Коле кога ке ти го спомнам Бранко само од него косата ти се крева нагоре и многу ми е полесно да те шишам, а на другиве не реагираш му рекол брицо.

„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2009 во 08:15
Незнам колку се издржливи....како првачиња се возбудени овие два дена...плазење плазење плазење

ПС...Момче, го прочитавме и првиот пат....газење%20од%20смеење

Изменето од ninja_34 - 14.Септември.2009 во 08:18
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
Zdravko81 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2008
Поени: 1690
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zdravko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2009 во 09:38
1.ima tema za vicovi.
2. SDSM ne ja nauci lekcijata i pak gi pravi istite greshki sho znaci ke ima isti rezultati i na narednite izbori. (ako ne i poloshi)
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2009 во 09:46
Originally posted by Zdravko81 Zdravko81 напиша:

1.ima tema za vicovi.
2. SDSM ne ja nauci lekcijata i pak gi pravi istite greshki sho znaci ke ima isti rezultati i na narednite izbori. (ako ne i poloshi)

1. Вицот е во контекст со темата....голема%20насмевка
2. И грујо не ја научи лекцијата од "Војводата Љубчо" да не се закача со Бранко....плазење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zdravko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2009 во 09:48
demek Branko pak ke iscenira vojna, neli ?
Кон врв
ВАЖНА Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Оптимист

Регистриран: 09.Јануари.2009
Поени: 1664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ВАЖНА Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2009 во 13:39
Originally posted by Анастеа Анастеа напиша:

Е па добро, тоа викам и јас.
Мене ова ми личи на онаа народната: “му се насмеал ќоравиот на слепиот оти не може да гледа“...

анастеа не се согласувам со тебе! Ќе ти кажам и зошто. вмро-дпмне не се слепи и ќорави. Луѓе како не разбирате дека не треба да им верувате на тие комуњари-сдсмовци!? Само лажат и бранко шо вика пчелка има само нови лажги ама он си е стариот. сдсм ако НЕДАЈ БОЖЕ дојде на влас (ама нема ни да дојде) Македонија ќе стане толку бедна што сите ќе одиме голи и боси а Бранко и компанија(комуњарска-сдсмовска) ќе одат со по две три бунди на нив.Ме сваќаш?

Изменето од Анастеа - 14.Септември.2009 во 13:54
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ВАЖНА Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2009 во 13:43
Originally posted by ninja_34 ninja_34 напиша:

Ми се допадна една мисла од Бранко, што реално ја отсликува моменталнава состојба во државата....
 ....Со неа (програмата) Македонија повторно ќе биде свртена кон Брисел и кон Европа, а не кон Пела и Паљурци. Таа е посветена на иднината на живите, а не на споменици и музеи на одамна починатите. Наша определба е не да создаваме митови за библиска, туку да градиме модерна, европска Македонија ......

За жал на нашиве вмровци не им се мрднува од Паљурци...кој ја врти Европа....плазење плазење плазење

Бранко со ова сака да каже:
Македонија нема во никој случај да влезе во европа со нас(сдсм)ќе ја направиме бедна.Македонија ќе оди во пропаст! Ние ќе крадеме и ќе лажеме а вие ќе ни верувате.Ние ќе почнеме да градиме бедна и неубава Македонија! И на крај бУЧКо ќе додаде..
БРААНЕЕЕ ТИ РЕКОВ НАПРЕД НЕ НАЗАТгазење%20од%20смеење

Ете вакво ќе биде владеењето на сдсм!
Ти се допаѓа ли?намигнување

Изменето од ВАЖНА - 14.Септември.2009 во 15:41
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ВАЖНА Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2009 во 13:56
ОК
Значи се согласувам со милег,пчелка и во врска со вицот сакам да кажам дека е оргиналот за бучко а не за грујо!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2009 во 15:19
Originally posted by ВАЖНА ВАЖНА напиша:

Бранко со ова сака да каже:
Македонија нема во никој случај да влезе во европа со нас(сдсм)ќе ја направиме бедна.Македонија ќе оди во пропат! Ние ќе крадеме и ќе лажеме а вие ќе ни верувате.Ние ќе почнеме да градиме бедна и неубава Македонија! И на крај бУЧКо ќе додаде..
БРААНЕЕЕ ТИ РЕКОВ НАПРЕД НЕ НАЗАТгазење%20од%20смеење

Ете вакво ќе биде владеењето на сдсм!
Ти се допаѓа ли?намигнување

Па да ти кажам искрено, многу повеќе ми се допаѓа отколку некој да ме лаже и да ме врти во круг 24/7 ....
Гледам колку се усреќивме и со овие, сегашниве. Разлика нема, освен тоа што по цели денови не убедуваат колку ни е убаво, колку сме паметни, колку сите не сакаат и ни се восхитуваат, колку јака економија имаме..... А во позадина, тонеме и тоа со темпо како никогаш до сега...плазење
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2009 во 15:48
Jas nikako nemozam da sfatam edna rabota....zashto privrzanicite na ''momentalno'' vladejachkata partija se tolku mnogu voznemireni od novata programa na SDSM i od staro-noviot lider, ako vekje odnapred go znaat ishodot?
Zoshto tolkav nemir,zashto se dovedeni do deredze da falsifikuvaat flaeri ,shto li e toa shto gi voznemiruva?
Ma dajte lugje opushtete se,pa toa e samo Branko so negovite idei ,nemora da znachi i deka kje se realiziraat.
Ama sepak da ostavime na vremeto,toa kje bide najgolem pokazatel kako kje se odvivaat rabotiteнамигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Оптимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ВАЖНА Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2009 во 15:52
јас ич не сум вознемирена како што рече тоа е само бранко исти си е зелен во умот и пак ќе кажува лажги..а сетете се на оноа неговото..
НА 15-СЕПТЕМВРИИИИИИ

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zdravko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2009 во 17:29
Edna krekcija, VAZNA, Branko ic ne e zelen, toj mnogu e lukav i znae shto saka, ama teshko deka ke go dobie. neznam kako nekoj nemoze da svati deka SDSM imashe dovolno vreme da go pridobie narodot, no namesto toa si gi polnea gjebovite, gradea palati, vili,mercedesi i nesnam shto... A od druga strana VMRO DPMNE i koalicija jasno i transparentno si rabotat za narodot.
Кон врв
konan Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Август.2008
Поени: 749
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај konan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2009 во 17:36
ve citam i vi se cudam na umot, abe istoe zs ne svatite? a ti vazna koj se komunjari? mislam ovie od vmro ako im poglednis pod cergice site  imat po edno znamence na sdsm, a doma uste si gi cuvat KPJU kniskite, odnosno da se izrazam po tvoe komunjarskite kniskiголема%20насмевка
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
Кон врв
pcelka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Март.2009
Поени: 3326
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pcelka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2009 во 18:06
Originally posted by ВАЖНА ВАЖНА напиша:

јас ич не сум вознемирена како што рече тоа е само бранко исти си е зелен во умот и пак ќе кажува лажги..а сетете се на оноа неговото..
НА 15-СЕПТЕМВРИИИИИИ

...Важна ма ... ТЕ ОБОЖАВАМ......намигнување    големо%20гушкање.... и не мора да се сеќаваме.... на тој септември....остана запишан во историјата,,,,голема%20насмевка

Инаку  , да ,  јас сум  малку вознемирена од појавата на староновиот Бранко...
Таков, харизматичен преварант, како него... не е виден на нашиве простори... еден единствен е..... тага
секој нов ден, носи нова надеж...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1617181920 23>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.