IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Здравје > Медицина
  Активни теми Активни теми RSS - ПОМОШ- ИДИВИДИ ОРДИНАЦИЈА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ПОМОШ- ИДИВИДИ ОРДИНАЦИЈА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 48>
Автор
Порака
DDarko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Миротворец

Регистриран: 14.Мај.2009
Статус: Офлајн
Поени: 4356
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DDarko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2009 во 10:02
Pomosh, zoshto letoto koga stanuvam od spienje mi se vrti vo glava, mnogumina velat deka e od naglo stanuvanje, no probav i poleka postepeno i pak....тагатага
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Август.2009 во 18:15
Originally posted by DDarko DDarko напиша:

Pomosh, zoshto letoto koga stanuvam od spienje mi se vrti vo glava, mnogumina velat deka e od naglo stanuvanje, no probav i poleka postepeno i pak....тагатага

Mozno e da imash nizok krven pritisok.
Кон врв
ence Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Август.2009
Локација: Macedonia
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Август.2009 во 16:10
me boli vratov, t.e dusnikov ili grklanov, nemam pojma sto ?! na lekar mi rekoa deka ne mi e tiroidnata zlezda, ama cuvstvuvam kako sekundarno steganje bas vo grloto, nemam pojma stvarno so bi mozelo da bide i ako ne mi pomine vikendov od pon. mora da idam na lekar
Zivej go sekoj den kako posleden zosto eden den toa i ke bide!
Кон врв
vodolija_89 Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Мај.2009
Поени: 78
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vodolija_89 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2009 во 23:19
pred nekoe vreme mi se javi bolka vo testisi ,ama milsev deka e od farmerkite, a sega gledam deka na levot testis mi se pojavi malo ostro grutce ,dalki nekoj mozid ami pomogni
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vodolija_89 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Август.2009 во 00:20

pred nekoe vreme mi se javi bolka vo testisi ,ama milsev deka e od farmerkite, a sega gledam deka na levot testis mi se pojavi malo ostro grutce ,dalki nekoj mozid ami pomogni
Кон врв
blagorodna Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Декември.2007
Поени: 568
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blagorodna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Септември.2009 во 18:23
oj an doktur odma moit da jet nisco a moit i ozbiljno
Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Септември.2009 во 17:53
Originally posted by vodolija_89 vodolija_89 напиша:

ke go fatis so raka grutceto se nadevam deka e malo kako zrno ,ako se lizga lesno i mozes so se kozata da go odelis od drugoto tkivo najverovatno se raboti za nekoja inficirana bubulica koja i te kako znae da se sobere gnoj i za kratko vreme sa se zgolemi i da boli.....
dokolku grutkata-zrno pod prsti se osekja kako da ne moze slobodno celoto da se dvizi a ako ne e poteceno mestoto ne bi trebalo da boli togas bi bilo nekoe ,,miomce,, da ne recam so drugo ime posto ti si tolku hipohonder so mi ide jas da te skinam od mavanje..............pa da vidis sto modrici jas ke te napravam....
100 x ti rekov da uzivas vo tvojata mladost i da ne gledas na tebe kako na geografska mapa site imame po nesto vo nas ama ne mora da e odma za na lekar...
Vo opklada so tebe deka ako nekolku dena go pritiskas malku po nezno nosejki go taka kon povrsinata...deka ke prsne i  ke ti izleze malku gnoj i deka bubulicata ke se isusi.....
ne veruvam deka so tie tvoi godini se mozni nekoi drugi problemi vo toj  del od teloto......големо%20гушкање  ajde setni malku po kafici.....zanimavaj se so zenski.....намигнување

Изменето од bijonse1 - 09.Септември.2009 во 17:54
Кон врв
rozevo Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 12.Септември.2009
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rozevo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2009 во 20:48
Ве молам дали некој знае каде можам да се лекувам од зависност од таблети или да ми препорачате некој добар психотерапефт
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2009 во 21:55
Originally posted by rozevo rozevo напиша:

Ве молам дали некој знае каде можам да се лекувам од зависност од таблети или да ми препорачате некој добар психотерапефт

Zavisnost kako forma na lek ili zavisnost od lekot ?? ima razlika.....
Ako zavisis od forma na lek kako tableta.....
lesno .....
najdi tabletarni bonboni, stavi gi vo kutijata za lek i teraj.....
ke se odviknes ........
Ako zavisis od lekot ......kazi ja pricinata za sto gi pies.....голема%20насмевка
moze ke najdeme nekoe resenie.........губитник

Кон врв
xereras Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Февруари.2009
Поени: 151
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај xereras Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2009 во 22:13
пациент, лек, зависност, психа ....
сепак се се во главата...
Кон врв
chuchuliga Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Мај.2006
Поени: 893
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај chuchuliga Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2009 во 22:55
Се молат сите граѓани кои се во можност, да допринесат.

Петгодишната Мартина Димитрова боледува од Leucosis Actua Biphenotipica (BAL). Моментално е сместена на детската клиника во Скопје, но со оглед на лошата дијагноза, предвидена е трансплантација на матични клетки во Западна Европа.

Тој потфат чини 100.000 евра, од кои родителите треба да партиципираат со 20.000 евра. Неможноста и лошата материјана состојба , апелират ако оже да се помогне.

Помош за лекување Мартина Димитрова.
Донациски број 070/143-143

( важи за корисниците на Т-Мобиле )

Жиро сметка во Комерцијална Банка
AD 300 047 069 362 362
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vodolija_89 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2009 во 00:29
so da se praj so ova nesonica
Кон врв
polzavce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Октомври.2008
Локација: Angola
Поени: 1325
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај polzavce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2009 во 01:09
Добро би било да се најде изворот на несоницата....

Спиеше до доцна попладне?

Или попладнето макар на кратко си дремна?

Или многу си оптеретен/а со мисли, планови, грижи и сл.?

Или имаш (не дај Боже) некоја болест (астмата, алергијата те гуши па не можеш да спиеш, слузот од синусите ти се слева во грлото и те буди и сл?

За секоја од овие можни причини има различна опција да се реши несоницата

МИР со сите
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2009 во 08:55
nishto od toa nema polzavce vodolijata89 nasha.....
ima samo bubachki ....
eve ke ti kazam ....
vodolijata89 se muva niz grad do kasno...
kako sekoj mlad decko....
em pushi em si pijucka kasno pa doma odma na PC...
i kako posle ke mu se spie??
a da pije vo kafic samo toplo cokolado...
pomalku cigarcinja....
i koga ke si dojde doma ..op!! odma vo krevet....
eheheee ko bilbil ke spie.....
eeeee ete neka kaze sam ako ne e taka....

Изменето од bijonse1 - 28.Септември.2009 во 17:08
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 48>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.