IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Сител тв
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сител тв

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 15>
Автор
Порака
Delija sever Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Септември.2009
Статус: Офлајн
Поени: 119
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delija sever Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2009 во 13:42
Za mene najlosa tv
Кон врв
ana sk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Декември.2008
Поени: 2278
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ana sk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Септември.2009 во 17:16
partiska tv se znae koj im e gazda
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
Кон врв
sleepless Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Август.2009
Поени: 12
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sleepless Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Септември.2009 во 09:56
partiska... kao drugive tv da ne se partiski m?
heh..
Sto se odnesuva na Latas, vakov takov i mene mi e antipaticen po nekogas.. megjutoa interesen mi e zatoa sto mnogu mu "zbori" ustata :)
Koga ima nekoja slucka od po "opasnite" na primer za izbori, i ako nacekam vesti so Latas prsnuvam od smeenje. Normalno zatoa sto ne se zamaram so partii i ne sum orientirana
..pa ne me pogoduvaat negovite gluposti.
Iskreno nemame ni edna TV za koja mozam da kazam deka e kompletna, ama koga vekje birame megju podobrite A1 se stvarno dobri i se podobri.
No you won't fool the children of the revolution.
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2009 во 17:25
Nemojte taka so negativni  kritiki za Sitel,eve dokaz  deka i sosedite zboruvaat za ovaa televizija.плазење

http://www.youtube.com/watch?v=nhWroXaqWXs

Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2009 во 17:57
shto i fali?!збунетост.изненадување...tevelizija kako tevelizija...ima slika...ton...
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
ВАЖНА Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Оптимист

Регистриран: 09.Јануари.2009
Поени: 1664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ВАЖНА Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2009 во 17:27
сител е најдобрата телевизија! Мене ми е на кец Македонска Тв а на двојка ми е Сител
Кон врв
Crazy One Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Септември.2009
Локација: Macedonia
Поени: 9
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Crazy One Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2009 во 22:22
Сител ја гледам поради сериите и филмовите.Тоа им е најдобро според мене.
Koj rano rani ili e pekar ili e budala
Кон врв
ВАЖНА Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Оптимист

Регистриран: 09.Јануари.2009
Поени: 1664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ВАЖНА Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2009 во 22:23
пак ќе кажам сител е најдобра!
Кон врв
ss_derIvat_ss Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Октомври.2008
Поени: 113
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ss_derIvat_ss Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2009 во 20:18
Ц Ц Ц, која брука човече, у сред утакмица Словенија Грција убација фарма. Не дека имам нешто против фармата него нели им текна дека имаат уште еден канал. Катастрофа.
Кон врв
KAROLIN Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Maкедонско девојче

Регистриран: 28.Март.2008
Поени: 201
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KAROLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Септември.2009 во 19:21

Па натпреварот го префрлија на другиот канал, не гледма јас тука нешто страшно

Кон врв
foerbah Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Октомври.2009
Поени: 41
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај foerbah Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2009 во 14:24
SITEL ke bide dobra koga ke nema emisii od takvi kako BUMBAR i koga ke go nema D.VUCIC vo taa televizija...
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2010 во 22:05
Пред некој ден пуштив на Сител “Кој те шиша“-за првпат, со цел да ја видам нашата мисица. Имав што да видам-кој го стави оној “Жаре бербер“ за водител? Зар навистина кај нас секој може да биде “водител“?

Изменето од NRGMKD - 06.Јануари.2010 во 12:41
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Поени: 14566
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2010 во 08:29

Покрај шпански, португалски, турски....
  наскоро и Индиски на сител.... мислам серии  ....голема%20насмевка  Бандинииии   трепкање
Кон врв
dimigor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Ноември.2009
Поени: 102
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dimigor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2010 во 17:07
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 15>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.