![]() |
|
Сакам да кажам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8687888990 832> |
Автор | |
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
сдк... 300 гр. цветен нектар
![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
сдк дека
се` што сум кажала е напразно потрошена енергија, но, тоа си е моја енергија и како сакам така ќе ја трошам ![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
сдк до срчка ме здоболе.
![]() |
|
![]() |
|
Petariks ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 41 |
Sakam da kazam pak li
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
сдк... смирете живци...
![]() |
|
![]() |
|
Petariks ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 41 |
Sdk dojde i losotilakot
|
|
![]() |
|
сдк... ахам...
![]() Изменето од Анастеа - 11.Септември.2009 во 01:18 |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
сдк ...без провокации молам
![]() ![]() |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
добро му текна на Да Бе...и ме насмеа Да Бе...и ме врати во малку по далечни години...Благодарам!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
сдк пак Јово на ново
![]() |
|
![]() |
|
сдк... како ветрушка си...
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
sdk: ne davam tolku pari za edno peglanje kosa, ke odam vaka ko podvizna grmuska
![]() sdk: vecerva pred nea povtorno nema da znaam sto da zbornam
![]() sdk: ako bidi rabotava ke cestam
|
|
![]() |
|
ana sk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
sdk...zdravo
![]() |
|
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
|
![]() |
|
Neptun74 ![]() Сениор ![]() ![]() Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Sredi se, misli kako i sto da kazes, rabotata nikoj nema da ti ja sredi sam kje moras... Aj pa da castis... |
|
DeepBlue
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8687888990 832> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |