|
Јосип Броз Тито-Скопје |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | ||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da be taka site go znaeme,po ucenickata..da uste e u skolo,i da ti kazam site se plasat od nego..epten e otkacen zimi se mu fali neso,da vidis kako zbori abe legenda na JBT
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne znam sega,...ama,ne pamtam da mu falelo neshto,...osven ,...boja na kosata,...."oduvek" mu bila bela...
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па жена му е таа |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
,....ajde be?,...a,jas pa mislev ushte mu e,...ljubovnica.
|
||
||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da be zena mu e..hahaha pred toa se udvaral na druga ama ne mu upalilo pa ja fatil taa..Tome menijak mislam postovanje
|
||
ivana_iki
Нов член Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
poznavam mn deca od ova skolo i ic ne mi se sviga zs ima mn lezbejki i narkomani a isto i mn smizli
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
ivonceto
Нов член Регистриран: 08.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas si pominav 4 prekrani godini vo mojot zivot tamu...imase denovi koga odvaj cekav da si izlezam od zgradata ama pa i imase periodi koga ke napravevme se za da ostaneme uste malce :):):)) sekako koga drustvoto ke se pogodese so dobar humot...sto se odnesuva do profesorite jas bev vo taa generacija sto ni se padnaa postarata garda na profesori pocnuvajki od ackoska,ruza matematika,ruza istorija,olga hemija, nada fizika i taka...izlegov kako profilirana licnost so zelba za uste poveke znaenja na fakultetot , JOSIP BROZ blagodaram!
|
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jbt?!....auuu...a be ,..toa mojata bila?!...i se nadevam deka ste ja sochuvale...kako shto vi ja ostaviv!
|
||
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јосип Броз Тито, “шминкерска“ гимназија, распашана команда...
Сите што не можеа во појаките школи одеа таму и во Ѓорѓи Димитров. |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се слагам со горенаведеното дека е „шминкерско школо„. За мене претставува најобична гимназија по ништо различна од останатите.
Ама имаат тие фаци од ЈБ комплекс на виша вредност. Не знам само од каде и зашто.
Тоа во минатото ептен беше нагласено најголемите снобови учеа таму и понекој „поразличен„ ама сепак со ист менталитет ко останатите соученици.
Бидејќи на денешницава сите имаат мобиљки и скупи сваштарии по сите школи ЈБ не е више шема за докажување.
|
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
Eli
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Иако учев во ЈБТ,апсплутно се сложувам..гимназијата е најобична,но сепак е различна од останатите во однос на тој комплекс на виша вредност,кој стварно не знам од каде им доаѓа на повеќето...многу искомплексирани професори,кои ги лечат комплексите на децата,а сепак не ти даваат којзнае какво знаење!!Тоа за шминкери и шмизли да секако дека важи,ги има и ќе ги има,но секаде веќе почнаа да се појавуваат ваков тип на луѓе у секое школо за жал..се на се,најобична гмназија.. |
||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
најбатак школо
|
||
scream4help
Група Регистриран: 27.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 66 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЈБТ е во топ 3 во Ск...
1.РЈК 2.Орце 3.ЈБТ |
||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |