IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Што можеме да направиме за Македонија?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што можеме да направиме за Македонија?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 34>
Автор
Порака
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2009 во 15:18
Originally posted by Анастеа Анастеа напиша:

А бе Маршале, шефката не е падната од Марс.
И затоа што знам точно што сакаш да кажеш, пак ќе те прашам: дали заради нефункционирање на власта (еве конкретно во твојот град) ти сметаш дека држава Македонија не постои?

шефката не е падната ам глуми дека е падната .......
цела северозападна македонија е во таква состојба ......
не само “ мојот “ град ...... половина главен град исто така влегува во таа област голема%20насмевка
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2009 во 15:20
Добро бе Маршале, ќе одговориш или не?

Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2009 во 15:21
Originally posted by brza brza напиша:

e sega,..i bratov me !изненадување...kamo da e taka be ..da sum samo jas nezadovolen...na konj ke e cel narod,..a ne na,...mule...mulosano...

inache...ostaj gi ti izbori...nema pojma narodot shto i kako bira....posle se kae..ama ,kasno mu e..a, samo  treba nekoe koskiche da mu frlish pred izbori,...pa, pak da zgreshi...i taka ...se dodeka postoi...

eehhh,..da sum samo jas .....ti tuka"zvuchish" popameten...ama ,ponekogash,...i me iznenaduvash so nekoi tvoi mislenja...

taka barem ...mi vika ...komshijata.....da ti kazam.намигнување

ти живееш во тој нихилистички свет во кој единка вели НАРОДОТ Е ГЛУП

никогаш не бил ниту еден народ глуп, ниту и ќе биде

Изменето од anakin - 10.Септември.2009 во 15:22
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2009 во 15:22
Originally posted by Анастеа Анастеа напиша:

Добро бе Маршале, ќе одговориш или не?

ти одговорив МНОГУ убаво ........
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2009 во 15:23
да се вратиме на темата

САКАЈТЕ ЈА...... за почеток
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2009 во 15:24
Originally posted by anakin anakin напиша:

да се вратиме на темата

САКАЈТЕ ЈА...... за почеток

Ова е најдобриот почетоксреќа
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2009 во 15:27
my brother ..said:

"ти живееш во тој нихилистички свет во кој единка вели НАРОДОТ Е ГЛУП

никогаш не бил ниту еден народ глуп, ниту и ќе биде"

-pa ...i ne e glup...samo mu nedostavuva...pamet.намигнување

...
inache ne bi go trpel ova shto go...trpi...mislam jas!.голема%20насмевка...na drugite dva miliona...vo zemjava...epten im e ubavo...kako shto ti vikash .....i znaesh!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2009 во 15:30
ОК, понатамошно препирање би немало смисла, да се вратиме на темата.

И би ги замолила сите кои немаат идеи или имаат критики кои се однесуваат на власта да повелат на темите кои ги има доста на подфорум политика, тука да оставиме простор за она за што темата е отворена.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2009 во 15:31
Originally posted by brza brza напиша:

my brother ..said:

"ти живееш во тој нихилистички свет во кој единка вели НАРОДОТ Е ГЛУП

никогаш не бил ниту еден народ глуп, ниту и ќе биде"

-pa ...i ne e glup...samo mu nedostavuva...pamet.намигнување

...
inache ne bi go trpel ova shto go...trpi...mislam jas!.голема%20насмевка...na drugite dva miliona...vo zemjava...epten im e ubavo...kako shto ti vikash .....i znaesh!

рабери едно... има избори и народот гласа како нему му одговара... секој си гледа за себе... си има мислење.. пази некој можеби ќе згреши и тоа е нормално... но целиот процес е безгрежен... така во моментпот им чини

ако владата не чини.... нема да биде избрана

но ако биде избрана... тогаш чини.... и вашите залопојки идат у вода

така да секогаш кога нешо се пишува во името на народот треба да се има на ум дека секои 4 години ,, можете да бидете побиени од тој народ во кое име сега зборувате

Изменето од anakin - 10.Септември.2009 во 15:32

Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2009 во 16:07
...site se vrtime okolu nea i jas mnogu si ja  SAKAM,neznam taa mene kolku!црвенеење
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
KINGDAVID Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Регистриран: 09.Октомври.2008
Поени: 9420
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2009 во 17:45
Originally posted by anakin anakin напиша:

да се вратиме на тематаСАКАЈТЕ ЈА...... за почеток

Bravo Anakine.Odlicno kazano. Ponekogas prijatno me iznenaduvas so svoite postovi koga so dva zbora kazuvas poveke otkolku nekoj so cel referat. Pozdrav

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2009 во 17:53
samo se udarame vo gradite
i se ni e pomilo tugjoto

sakaj te ja 1.

ne plukajte po nea na sekoj cekor
ne pljukajte pred strancite. oti im e cudno kako moze nekoj da si ja omalovazuva drzavata
ne davajte drugite da vi ja omalovazuvaat

e toa ne e za pocetok nego vtora lekcija

Изменето од anakin - 10.Септември.2009 во 17:53

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2009 во 17:56
3. gordejte se so nasi sprotisti i ako izlezat posledni
 gordejte se ako najdete vo stranstvo nekoj nas prozivod
 trudete se stranci da kupat nesto nase
 reklamirajte ja drzavata kade i da stignete

osnovno

NE SE SRAMETE DEKA STE MAKEDONCI... moze ne sme nekoj naj naj narod.. ama ne sme ni za bacanje

Изменето од anakin - 10.Септември.2009 во 17:56

Кон врв
KINGDAVID Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Регистриран: 09.Октомври.2008
Поени: 9420
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2009 во 18:03

Tocno e toa Anakine. Jas ponatamu velam: Sto mozeme da napravime nesto polezno za drzavata? Veruvam deka sekoj moze nesto da napravi dobro za Makedonija, ama bas sekoj covek.

Zasadi drvo, ne plukaj na ulica, pocituvaj gi instituciite na sistemot, ne gledaj na lugeto so partiski predrasudi, sakaj gi site nacionalnosti i veri vo nasata drzava.

" Koga nekoj ke napravi nesto dobro, aplaudiraj! So toa ke napravis dvajca lugje srekni! "                            

Mahatma Gandi
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 34>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.