|
Кошарка ЕП во Полска 2009 |
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Автор | ||
Delija sever
Сениор Регистриран: 02.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Idat ponatamu sigurno, nego bi bilo ubavo da se pobedi denes i Hrvatska da se vleze so 2 boda ponatamu.
Изменето од Delija sever - 09.Септември.2009 во 10:38 |
||
I jas bi trcal kako Bolt, da e pozadi mene nekoj gej.
|
||
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ajde Denes edna pobeda so Hrvastak i svetot ke izgleda poinaku Vcera pokazaa Srce na teren!!!! Samo uste Vrbica Stefanov da pocne da igra ke bide jakoo...falat negovite Trojki!...
|
||
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da be
vrbica e malku dunster , ne treba da shutira zatoa gECEVSKI E SUPERISHKA Изменето од anakin - 09.Септември.2009 во 17:26 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aj malku od malku mu trgna na vrbica
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
ss_derIvat_ss
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 113 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Лоша работа. Али у секој случај идеме даље.
|
||
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.... а победата беше наша ... ех пуста судба со незнаење
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Eve gi pak isto kako i sekogas vodime pa gubime dali vo fudbal ili kosarka ili na drugo mesto segde isto!!! +17 da vodis pa -10 da izgubis samo kaj nas go ima!!! Taka li se igra od Srce za makedonija?!?!? Abe pod hitno doma neka si odat nemoozam veke da gi gledam ne zasluzuvaat da igraat na EP a ne pa nekogas na SP!!! Antic na momenti dobar nekogas kako pocetnik!!! Onoj Gecevski da fati covek da go brici na suvo! Stefanov ne e toj sto go znam!!! absolutno nisto ne ide...
|
||
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а со што убавка група се вкрстувавме ... Германија , Русија , Франција , Латвија ... со сите нив можеме да победиме ... супер ке беше да се идеше со 2 бода тамо
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ni go smenile Stefanov so nekoj drug???? PSIHIJATAR ZA NASIVE SPORTISTI, ne trener ili selektor!!!! |
||
DeepBlue
|
||
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е да..и уште стојам зад ова..слушај, најдобро частење ќе ми беше да ја тепаа Хрватска,ама виде ли шо се деси..тоа најискрено само на Македонче може да му се случи,да водиш плус 17 и на крај да изгубиш 12 разлика ако не се лажам(не ни догледав)..Победија со Израел и готово свршија работа..абе бори се со сето срце и понатака..тоа е разликата меѓу нашата и другите репрезентации,тие секоја утакмица ја играат као да е последна и најважна,а ние тепавме едни и готово се кренавме до 7-мо небо!!!!Историска победа за македонија...како не! |
||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
дали има некој извор за ова вчера што кружеже дека полски весник пишувал Македонци-велики како Александар???
фала видов на вести, али не ми текнува, на сител и А1 ништо не најдов najdeno http://miasta.gazeta.pl/poznan/1,36006,7016163,Macedonia_wielka_jak_jej_krol_Aleksander.html Изменето од LouWeed - 10.Септември.2009 во 13:38 |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne e takov prevodot
Macedonia wielka jak jej król Aleksandermakedonija e golema kako nejziniot kral Alaxander Изменето од anakin - 10.Септември.2009 во 13:44 |
||
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Macedonia wielka jak jej król Aleksander = Македонија голема како нејзиниот крал Александар
да мајмунеееееееееееееееее |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://translate.google.com/translate_t?prev=hp&hl=en&js=y&text=Macedonia+wielka+jak+jej+kr%C3%B3l+Aleksander&file=&sl=pl&tl=mk&history_state0=#pl|hr|%20jej%20
Изменето од anakin - 10.Септември.2009 во 13:54 |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |