|
Сон |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 55> |
Автор | ||
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ех...се прает и такви грешки понекогаш кај мене......со соној...за карнејшн да не ми се нервират...сон...сон...сон... |
||
Точачиња.
|
||
tajci
Сениор Регистриран: 11.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 472 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
za moja sreka ili nesreka nikogas ne sonuvam -t.e. ne se sekavam na nisto!!!
|
||
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
вчера сонвев преубав сон...уствари не знам шо сонвев...али знам кој сонвев...и знам дека ко се разбудив бев најсреќното моме на цел свет...
|
||
Точачиња.
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a so znaci ako go sonuvam decko mi kako umrel? ustvari sum sonuvala kako mi se javile po telefon i mi kazale deka umrel, a posle toa sum se sretnala so nego na dogovorenoto mesto....
|
||
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pravo da ti kazam ,.......................................pojma nemam,............sepak lesna mu zemja!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a sto znaci ako sonuvas kako pagjas vo nekoja dlaboka dupka, i celo vreme vo sonot da pagjas i pagjas i nikako da stignes do dnoto???
|
||
|
||
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zdravo ako nekoj znae bi sakala da mi kaze sto znaci da sonuvas slon. Sonuvav 3 sloncinja,mnogu bea ubavi.Fala
|
||
mende
Сениор Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
to znaci deka ke se zapoznajes so slonce zensko obleceno vo tanga
|
||
mbm
|
||
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
еј па што се лутиш сега, ти праша а дечките ти го протолкуваа сонот
|
||
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
||
angelwings
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ok se izvinuvam
|
||
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ангелче си не ти прилега да се лутиш
Изменето од kokolo |
||
|
||
angelwings
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa se izviniv be kokolo.
|
||
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
е ова последното беше комплимент |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 1112131415 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |