|
Неумесни ТВ вести |
Внеси реплика | страница <1 456 |
Автор | ||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne ne e toa toa bilo na vesti eden psihopat sakal da go ubie i da go izede a vtoriot psihopat ja prifatil negovata idea i dosol dobrovolno kaj nego na gosti kako i da e... nema greda... lapsus u razbiranjeto zborovite se nesovrseni |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Drago mi e ,ako se raboti za lapsus
Najvazno e ako posle tolku postovi se razbravme megjusebno |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
inaku ova tema bila da se pisuvaat tuka site neumesni vesti koi gi plasiraat nasite TV stanici
inaku nekoj sakal ova da go svrte na druga vodenica deka svetot e neumesen a ne novinarite svetot e takov kakov e, i veruvam civilizacijata saka da go napravi podobar odosto e, se trudi, toa e vidlivo no neveruvam deka svetot kje go npravi podobar za ziveenje so degutantni vesti koi nemaat dopirni tocki so nas.. oti toa se nasi vesti ne se germanski |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ene naprimer vcera
objavija na vroto mesto, oti prvoto mesto bilo rezervirano na tragedijata sto za zal ni se sluci vo turisticko mesto a vtorata vest bila, deka dvajca selani se udavija vo sopstveniot bunar vesta vredi da se objavi, radi prevencija, lugjeto da ne se pikat vo bunari no zarem nemalo vest koja e bitna za nasata drzava, da im dade na gledacite nekoja nadez za idnina?????? zarem navistina siluvanje na svoite deca ili davenje na nekoj selanec vo bunar treba da stoi kako TOP VEST vo MAKEDONIJA????? |
||
|
||
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da ne navleguvam vo detali so komentari, kje go upotre*am naslovot na temata.
Neumesno e prikazuvanje LESHOVI na televizija. A "hrabrosta" se pokazuva na drug nacin, ne so gledanje televizija. |
||
DeepBlue
|
||
blagorodna
Сениор Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vesti sa vesti da razberime sco imet po svetov, ne jet vazno al sa arni al pa losi tea jet vistinata, lesoi gleame stranski ama tea izglea ne ve bolit
|
||
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Целта на вестите е да не извести за моменталната ситуација и новостите во светот и земјава а не да шири оптимизам и добро расположение... За таа цел имаш забавни програми-ќе си пуштиш реклами од владата на МТВ и скроз ќе се наполниш со оптимизам А и факт е дека добрите вести за Македонија престанаа одамна така да и да сакаат не можат добри вести да даваат зошто ги нема |
||
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
gi ima nego izgleda se pointeresni tie drugite
PS inaku kje ti kazam ne mi se interesni KRITIZERITE Изменето од anakin - 09.Септември.2009 во 14:02 |
||
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tuku,...a , kade da se davaat tie vesti...ako ne na...vestite?! mozebi...na ...kocka...kockica....ako se ushte ja imashe! |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Затоа и ти ги препорачав фалбаџиите... |
||
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Затоа и ти ги spomnav kritizerite... |
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сега погледнете ги вестите на А1
прва вест СНАА ИМАЛА ЉУБОВНА АФЕРА СО СВЕКОРОТ ИСПРЕПЛЕТЕНА СО МОРБИДНИ ДЕМЕК СЦЕНИ втора вест ПРОГРАМА НА СДСМ КАКО ОДГОВОР НА ПРЕРОДБА У 100 ЧЕКОРИ НА ВМРО ЛУДА Е РАБОТАТА ИЛИ ЛУДИ СЕ НОВИНАРИТЕ? БАШ СЕГАААААААААААААААААААА Изменето од anakin - 14.Септември.2009 во 00:20 |
||
|
||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
gledajte SITEL I KE VIDITE KAKO ne treba DA IZGLEDAAT edni vesti
|
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Обично сметам дека секој во својата фела си работи за платичка да си прехрани семејство и воопшто не сакам да ги критикувам (барем делот-работници). Арно ама од сабајли (а и синоќа) ми ги дигнаа дамарите жалопејките како за изјавите на Миленко (не оти го оправдувам) требало да се преземат мерки.
Кај беа господата уредници, новинари (демек не квази новинари) да изреаѓираат на насловите од типот НАСТАВНИЦИ ЕДИНИЧАРИ. Види молимте заради извештајот од некаде новинарчињата наши напишаа бомбасти наслови нерзмислувајки дека со тоа навредуваат цела една фела која поштено си ја одработува својата работа катадневно описменувајки ги (пред тоа нив) а сега и нивните деца. Е па драги мои што си дробевте тоа си сркате. Кога против оние кои антагонизмот кон даскалите го носат од своите школски денови ке застанете сите вие и ке ги потсетите дека сега се новинари а не ученици и дека ке мора својата фрустрација да ја заборават или потоиснат тогаш ќе имаат подршка за квазиновинарството. Во едно се согласувам КВАЗИНОВИНАРСТВОТО НЕ ОДНЕСЕ НА ДНОТО, сега е време секој да си го замети својот двор, да ги измети квазиновинарите од своите редови, па после да побара и хигиената и десинфекцијата да се обави и кај комшиите. |
||
Внеси реплика | страница <1 456 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |