|
НЕСРЕЌНИТЕ ЛУЃЕ СЕ ЛОШИ |
Внеси реплика | страница <1 4041424344 54> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НЕ! не зборувам генерално. човечката психологија не е математички закон. И тука ништо не е апсолутно
Не секој несреќен човек е лош,
меѓутоа, мене ме фасцинира овој заклучок, иако, повторувам, не е апсолутен
НЕСРЕЌАТА ГИ ПРАВИ ЛУЃЕТО ЛОШИ!!!
Ovde samiot avtor ukazuva deka nema generalizacija, tuku e samo negov zaklucok. |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Затоа и кажав: нема никаде генерализирање, ниту во постовите ниту пак во пракса може да има.
Сите несреќни луѓе не можат да бидат лоши, добри, злобни, вакви, онакви како по правило. На темава секој си кажува свој став за прашањето како што е поставено од Кејт, разменуваме мислења, секој од своја гледна точка. Имаше и препукувања па и навреди... ги молам сите да се воздржуваме од тоа, сепак сме тука да се дружиме, не да се караме |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ovde samiot avtor ukazuva deka nema generalizacija, tuku e samo negov zaklucok. [/QUOTE] Па зашто тогаш не е ова насловот? И немаше авторот да се осекjа толку дискомфортно во сопствената си тема. |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Providnata agresivna tendencioznost kon avtorot ukazuva deka se bara vlakno vo jajce. Razlikata e minorna i magrinalna.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пагане, авторот се изјасни поназад на темава зошто насловот е поставен така како што е поставен, на што нормално има право.
Не комплицирајте без потреба. |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сосем си во право темава стана мегдан за надмудрување како и за лични пресметки со авторот за жал некои го прескокнале основното правило,да ја прочиташ темата па да дискутираш за неа...до последниве страници суштината на темава скроз излезе од своите рамки нема потреба од докажување...раздвижете ги мозочните вијуги и користете ја енергијата правилно ПРЕД ДА ДИСКУТИРАТЕ ПРОВЕРЕТЕ ЈА ТЕМАТА! |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
alexa
Сениор Регистриран: 24.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 261 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Несреќните луѓе дефинитивно се лоши.Јас сум несреќна и лоша.... зеир.
|
|
Najveci covek uvek ostaje dete
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
losi se ...da
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тема: НЕСРЕЌНИТЕ ЛУЃЕ СЕ ЛОШИ
да ја затворам темава...? |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пааааа
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
несреќните луѓе се злобни...
хммм... |
|
ternistato
Нов член Регистриран: 04.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nesrekjata ne sekogash gi tera lugjeto da bidat zlobni. Mnogupati od nesrekjata lugjeto izleguvaat samo kako posilni, pohrabri i podobri lugje.
|
|
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekako. God is love.Love is blind.Ray Charles is God.ili pa ja iam adidas patiki i se crni.znaci site adidas patiki se crni.ja vaka ja sfativ sporedbava p.s. patikite mi se zakon. Obozavam gi |
|
respect my authoritaaa
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cvekence
Сениор cvekjencevo e...najlosho ! inache...sega duri mi tekna...zoshto mi puka ogledaloto...sekoj pat koga ke pominam pokraj nego. |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Внеси реплика | страница <1 4041424344 54> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |