|
Неумесни ТВ вести |
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se nekoi svileni be tuka!....a, zaboravaat deka od slika..nishto drugo ne ostava pogolem efekt!....ono, vo zemjava i slikata nema kojznae kolku dolgo da ostane u sekjavanje,..ama , sepak,..za onie shto se "trudat" da doagja do vakvi nesrekji...i te kako treba se ..do tanchina da se objavuva... duri i pri nivnoto sudenje,..tie sliki treba da se istaknat...za da se vidiat resultatite od nivnoto delo...so zborovi nishto ne se postignuva!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прво-деца што бараат да гледаат вести?
Второ-пред снимката едно 2000 пати кажаа(и плус на екран пишуваше)дека снимките се ШОКАНТНИ(мада и не беа толку шокантни)и дека не е за деца и луѓе со слаб желудник-значи имаше време сите да си ги тргнат децата. Трето-па што и да гледале деца?Страв ви е да не дознаат дека постои ВИСТИНСКИ свет поразличен од телетабиси? Шо викаат охриѓани ак не ви чинит не идвајте(во случајов не гледајте)не ви става пиштол некој на чело за да гледате А1... |
|
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da be...k'o na bumerang...ili cartoon network da bile...pa, zoshto taka...decata ke ni gi plash*te ...a, svetot e idilichen ( osobeno vo rajov ...zemaljski)....zalosno...da ne moze povekje da bide!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
неумесни вести ........ а зарем кај нас има нешто УМЕСНО
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
o da
ima mnogu umesni raboti, no izgleda uzivame vo neumesnite |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neumesni vesti....neznam dali vaka da se definira temava
A da se zaprashame koj doprinesuva da ima neumesni vesti? Dali treba da bideme ''slepi'' pri ochi i da mislime deka sve e rozevo okolu nas? Kolku i da ne moze da gi progolta normalniot svet ovie vesti,sepak mora da bideme svesni toa ni se sluchuva ,toa e okolu nas,a novinarite se tie koi ni gi otkrivaat ovie neumesnosti,vsushnost toa im e rabota. Eve primer so brodot Ilinden.....site bevme uzasno isplasheni,site nie sochuvstvuvame so patnicite koi bea na brodot,ama denes na rabota site ja opishuvaa snimkata na Sitel,snimena pod voda i samata evakuacija na telata od dnoto na ezeroto. Eve da se stavime vo situacija na onie koi uchestvuvaa vo samoto izvlekuvanje na telata.....zamislete sekoj od niv da pomisli.....''eh ova e uzasno jas nemozam da go pravam''.... Zatoa da gi obvinime onie koi doprinesuvaat da se sluchuvaat neumesni vesti,a ne onie koi gi prezentiraat. |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ubo ti pisuje vo prviot p[ost sto se neumesni vesti
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jasno mi e na mene na shto aludirash ti,ama i na tebe treba da ti bide jasno deka toe e realnosta,toa e svetot shto ne opkruzuva , mora da se soochime so realnosta kolku i da e surova.
Zatoa pushtanje vesti za vreme na ruchek nema |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kazi mi ti so imas ti od toa , da ti opisat vednas na prvo mesto kako vo germanija eden germanec preku internet se dogovoril so nekoj drug da mu dojde na gosti, da go upeta i da go izede nekako mozam da sfaram deka ima psihopat koj saka toa da go napravi, ama da ima psihopat koj saka da saka da go prifati ne mi e jasno no jasno mi e koj psihopat ova go isplaniral da go pusti na makedoncite vo prviot termin na vesti vo 16 oo ako ti imas mala dilema, vo vrska so toa,,, dogas e bespredmetno da diskutirame za ova vo ova tema Изменето од anakin - 07.Септември.2009 во 15:43 |
|
|
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dali moram da imam isti stav so tebe za da diskutirame na ovaa tema???
Dali vo nekoj del od mojot post jas direktno te navrediv tebe??? Ne ,ne sum psihopat koj uziva vo vakvi vesti,naprotiv se zgrozuvam od vakvi raboti,no voedno stanuvam sve posvesna deka svetot e izopachen,deka ne smeesh da veruvash nikomu,deka mora da sme informirani za sve shto se sluchuva,a toa e mislam daleku od dijagnozata koja mi ja postavi na mene i red drugi koi ne mislat isto kako tebe. Kako i da e dolzam izvinuvanje shto go iznesov moeto mislenje na tvojava tema ,nemav namera nikogo da navredam,naprotiv sakav da potenciram deka mnogu uzasni i neumesni raboti se sluchuvaat i kaj nas i vo svetot,a edinstveni krivci vo sve ova barame kaj novinarite i urednicite na televiziskite kukji. Изменето од renatax - 07.Септември.2009 во 15:49 |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sega go otera u nesakan pravec
niso od ova ne mislev neumesni vesti se vesti koi ne ne zasegat a sepak se plasiraat na prvo mesto mene samo mi bilo nelogicno kako neumesnite vesti gi povrzuivas so tragedijata sto se sluci vo nasa drzava i nema nikakva dopirna tocka so neumesnite vesti niso drugo a da diskutiras , toa smees i e pozelno. samo sakav da kazam deka nie dvajcata nemame so da si kazeme, a so drugite bujrum, sekako 'e najdes istomislenici kolku lugje tolku idei |
|
|
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E ovoj poslednoiv post ti vredeshe,zabelezav deka sme na razlichni frekvencii,vsushnost na karajot od kraishtata nieden od nas nema afinitet kon neumesni vesti,ama nekako ni se razijdoa mislenjata.
I kako shto reche...kolku lugje ,tolku mislenja...samo dozvoli im da si go iznesat mislenjeto,ama bez navreduvanje |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
posoci kade vide navreda
|
|
|
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....nekako mozam da sfaram deka ima psihopat koj saka toa da go napravi,
ama da ima psihopat koj saka da saka da go prifati ne mi e jasno....
Se nadevam ova ne se odnesuvashe na mene i red drugi koi se zgrozuvaat od vakvi vesti ,ama sepak se soochuvaat si niv gledajkji gi . Kako i da e....imaj ubavo popladne |
|
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |