|
Дали би простиле неверство? |
Внеси реплика | страница <1 2223242526 29> |
Автор | ||
Skp
Нов член Регистриран: 05.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a sto mislite dokolku prodolzam? ona mi se ima izvineto, i moleno da prostam, rece deka bilo greska i deka bila sama, a ja u stranstvo...
a problemot bese, sto jas i kupiv verenicki prsten pred da doznaam... bi godelo ako dobijam normalni odgovori, bez "metaci" ili slicno... |
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Епа сеа, ако стварно можеш да продолжиш без да ја клукаш со тоа, во ред. Ако не би можел да преминеш преку тоа (а тешко дека ќе можеш)-пак во ред. (Прстенот не е голема работа ако си го купил, но за да не те постсеќа на неа, еве...еве дај ми го мене на пример. Со скапоцен камен ли е?) |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
Skp
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako veke tolku si zainteresirana :-) od golema vrednost belo zlato so dijamant :-)
ke vidam sto ke napravam, sepak fala na sovetite, mada tolku godini zaedno, i jas sum zgresil, i taa zgresila, pa ke vidam sto ke bide.. poz Изменето од Skp - 05.Септември.2009 во 22:44 |
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
neverstvo ko neverstvo ......ako me izneveri ..ama da ne se zaljubi
|
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
De pa ti, jas taka malku se seguvam za prstenot (mmmmmmmmm, dijamant velis?), no ostanatoto e seriozno, mislam, tesko deka ke i prostis. Da, ke i prostis, i taka ke mislis nekoe vreme-do prvata karanica koga ke i go naklukas storenoto. Takvi ste vie maskite, zatoa ti rekov deka i vo dvata slucaja-izborot e pravilen. Se zavisi od toa kolku mozes da zivees so toa soznanie. Iako da se prosti i da se zaboravi e najgolema doblest. |
||
|
||
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ahmmm...
Marija e vo pravo, deka golema e verojatnosta pri sekoja naredna karanica da i go spomnuvas neverstvoto... Osven toa sekoj nareden pat, koga kje otsustvuvas od doma, Kje te jade somnez deka mozebi ona i ovoj pat e nekade... so nekogo... A mozno e pa i da go pravi toa, velejki si - abe ovoj ednas mi prosti, znaci me saka... kje mi prosti pak... |
||
DeepBlue
|
||
Skp
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ona od togas nekako mnogu e smeneta, eve pominaa skoro nekolku meseci, i mnogu e smeneta, non stop sme na skajp ili messenger i slicno...
ke vidam dali ke bide podobro... ako ne pa .... |
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не верувај многу на месенџер или скајп, која гаранција ја имаш дека паралелно не комуницира и со други?
|
||
|
||
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ama ne na skajp ili messenger, neli? |
||
DeepBlue
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
зависи до кој степен си префрлен од реалниот во виртуелниот свет .......
|
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јасно... |
||
|
||
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ma daj ako ednas te izneverila naci mozi pak ...
osamenosta ne mozi da me natera na neverstvo , ne mi cini vrskata , klavam tocka i kraj . So cist obraz se vlegva vo druga vrska !!!
Neverstvo maj ass , ne prostuvam makar posleden bil..
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zatoa sto sme prekrasno nesovrseni lugje, ne postojat neoprostlivi raboti |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
тој или таа што мисли дека...
верноста е доблест... се лаже... се работи само за тоа... дали понекогаш... нема да гледаш... да слушаш... и да се правиш мутав... јебем ли га... |
||
Внеси реплика | страница <1 2223242526 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |