|
Широк сокак |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | ||||
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Samo da znaes kolku si propustila ako ne si se doselila vo Bitola Ic da ne cekas odma doseluvaj se |
||||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Така мислиш додека не се преселиш и шеташ секој ден по таа улица и ти стани се досадно и глупо , ко ќе ги видиш некој пуфли со 2 тона пудра на нив и 10 кила целулит дека се прат манакенки , и некоја ропачана набилдана со ланци од кај ѓупците од пазар купени се прат некој господа, и ќе ти се здосади и ќе ти оглупи одма улицата. |
||||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
абе сега,... бев во битола неколку пати и сум задоволна од виденото не мора да ми се свиѓаат минувачите, самата улица има некој посебен дух
п.с. на секого му здосадува во сопствениот град |
||||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Што знам има трачарски дух според мене :) и цаурски .
Повеќе пати кога ќе поминиш ќе осетиш дека е тоа :) |
||||
igi 3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Se lazes druze Se gleda deka zapazuvas nekoj finesi koj ne treba voopsto da gi gledas Smeni go pogledot koga ke si na sitoksokak i ne gledaja onaa strana koja ne sakas da ja vidis Gledaj malku i i optimisticki Uste da te prasam od kade vese ti ?(koj grad) |
||||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Од Битола сум брат и одамна овие работи јас не ги ни гледам, ја игнорирам цела ропачана, и пуфлана :) трачарење и такви работи веќе ми се здосадени, стандард е тоа . Јас не сум од оние битолчани кои го фалат својот град, јас само ја кажувам реалноста, не сум од оние кој не излегле од Битола и мислат дека тие се незнам што дека Битола е преубаво и слично, сум прошетал баги сум видел што е како е . |
||||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
hahahhahaha |
||||
|
||||
igi 3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Aj me tak ti hisa vraga Za kaj si to rekal? Abre taka kazi deka si Bitolcanec jas naj iskreno te mislev deka si od Kicevo ama nema vrska Jas sum samo na 5min. peski od doma do Epinal Ama i toa nema vrska . Tuka vo ovaj grad sum roden i ako moite se doseleni od OH uste 48god. Ama ne znam sto gledas loso deka nekoja debela ili so 100kg pudra seta niz siroksokak i sto ima loso vo toa deka nekoja se krevala :pufla" Da ti kazam za takvite jas sum poveke krenat od nivi sekoj ke si go puli svojot pat Ama sekoj si ima pravo na svoe mislenje Jas iskreno ti kazuvam deka ja sakam Bitola i SIROKSOKAK |
||||
NaturalBlonde
Група Doll Domination Регистриран: 20.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 73 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
би се преселила во Битола само поради Широк Сокак
|
||||
Our bodies are prisons for our souls. Our skin and blood, the iron bars of confinement. But fear not. All flesh decays. Death turns all to ash. And thus, death frees every soul.
|
||||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Брат јас ја сакам Битола ептен, плус сега како ми се пие едно кафе на широк сокак уф уф :) ко ќе си далеку од градот после многу послатко е кафето. А за таквите глупи луѓе ми смета тоа што прават лошо лице за градот, го паѓаат на културно ниво. Баш и на еден друг форум се дискутираше за тоа како Битола е падната на културно ниво. |
||||
igi 3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Брат јас ја сакам Битола ептен, плус сега како ми се пие едно кафе на
широк сокак уф уф :) ко ќе си далеку од градот после многу послатко е
кафето.
А за таквите глупи луѓе ми смета тоа што прават лошо лице за градот, го паѓаат на културно ниво. Баш и на еден друг форум се дискутираше за тоа како Битола е падната на културно ниво. Aj koga si vo BT jas te castam kafe na sirok sokak |
||||
munti
Група Регистриран: 09.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 57 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Neznam neznam sto se bi dal za eden konzulski bal bitolski star obicaj toj prekrasen bal sirok sokak i carsija gradski pajton i kamera 300 Inace jas vo posledno vreme ne setam mnogu na sirok sokak toa zadovolstvo mu go prepustam na selanite malku sega tie neka uzivat na sokakot
Изменето од munti - 10.Декември.2009 во 12:40 |
||||
igi 3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
A ti kade odis pred KOPERACIJA |
||||
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Me интересира зошто мешате локација со народ.
Ако сте од Битола прошетаа улицата рано на сабајле да видиш каков дух има таа.Каков е спојот на времињата,каква архитектура има. А дебели,грд има на секое место Битола е мојот роден крај и сум шетал секаде на светот но како дома нема |
||||
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
||||
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |